NE OBAZIREMO SE NA NJIHOVU FORMU Trener Zvezde pred gostovanje na Banovom brdu: Da nastavimo trend rezultata
FK Crvena zvezda

 

Crveno-beli sutra od 18.45 gostuju na Banovom brdu u zaostalom meču sedmog kola Mozzart Bet Superlige.


- Imali su nesreću da ne ostvare povoljan rezultat na nekoliko utakmica, ali u pripremi meča im ukazujemo maksimalno poštovanje i spremamo se za susret, ne gledajući njihovu trenutnu formu -  rekao je Milojević za klupski sajt.

On je dodao da je fokusiran isključivo na igru svoje ekipe.

- Ne komentarišem suđenje, jer se ne bavim faktorima na koje ne mogu da utičem. Ne želim tome da posvećujem pažnju. Usmeren sam na nas, da odigramo maksimalno ozbiljnu utakmicu i da angažovano odradimo sve zahteve i pristupimo meču kao da je prvi, a ne pretposlednji u ovom delu sezone. Moramo da zaboravimo psihološki umor i da damo sve od sebe da pobedimo utakmicu.
NE OBAZIREMO SE NA NJIHOVU FORMU Trener Zvezde pred gostovanje na Banovom brdu: Da nastavimo trend rezultata

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 


Milojević je naglasio da je zadovoljan bodovnim saldom, pogotovo ako se uzme u obzir da je ekipa od 11 utakmica, svega tri odigrala kod kuće.

- Mislim da smo u mnogim utakmicama mogli da pružimo bolju igru, ali bilo je mečeva gde smo bili veoma dobri. Svesni smo toga, ali uvek sebi postavljamo najviše ciljeve, tako da, želimo da unapredujemo i rezultat i igru i igrače. Znamo gde smo i šta smo i dobro je što imamo trend rezultata, koji ćemo, nadam se, nastaviti protiv Čukaričkog - poručio je Milojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading