SEVER, BUDI SE "Delije" poslale jasnu poruku: Svi na stadion
Foto: Alo.rs

Crvena zvezda je završila učešće u evropskim takmičenjima i sada se okreće obavezama u domaćem prvenstvu.

"Delije" su poslale jasnu poruku svim navijačima crveno-belih:

- Delije, na gostovanjima u Budimpešti, Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu, Lazarevcu i Monaku smo pokazali i prisetili se kako izgleda kada se sever trgne. Puni gostujući sektori, negde i po par hiljada ljudi!

U Evropi smo ove godine uradili koliko smo uradili, sada nam je ostalo domaće prvenstvo i put ka Ligi Šampiona. Kako je jedna borba završena, nastavlja se druga, i svu snagu i energiju bi trebalo usmeriti ka tome. Hajde da pokažemo sutra na našem stadionu protiv Mladosti iz Lučana da nismo nezahvalni, da nismo navijači uspeha već Crvene Zvezde! Da ova gostovanja u nizu koje smo odradili nisu slučajnost već da se ljudi polako bude. 

Sutra je poslednja utakmica na našem stadionu u ovoj godini. Nakon nje Marakanu nećemo videti možda i najduže od kada pamtimo svi kako idemo na utakmice (ne računajući pauzu zbog korone). Zato nemojte da propustimo ovu priliku, nemojte da se sever posle 5-6 uzastopnih odličnih izdanja vrati u neko sivilo i prosek od koga se trudimo da pobegnemo. Svakom pravom navijaču sutra je mesto na našem stadionu!
SVI NA STADION! - poruka je "delija".

Utakmica između Crvene zvezde i lučanske Mladosti na programu je u nedelju od 15.30.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading