TO UBIJA FUDBAL Borjan grmi posle poraza Zvezde
FK Crvena zvezda

Kiksnuo je kod prvog primljenog gola, već u petom minutu i tako otvorio poraz i eliminaciju Zvezde iz Evrope.

Posle utakmice u Kneževini je konstatovao da VAR tehnologija ubija fudbal i da oduzima strast, nakon što je Zvezdi poništen pogodak pri rezultatu 3:1.


– Dobro smo se pripremali za meč, ali rano primljen pogodak nas je poremetio, uz to, Monako je veoma kvalitetna ekipa, brza, jaka. Nama je baš brzina falila danas, kao i da povežemo par pasova u ofanzivi, dok smo u odbrani primali golove na naše greške i tu počinjem od sebe. Žao mi je što nismo prošli dalje, ali sad je fokus na prvenstvu i kupu, jer želimo da i treću godinu u nizu osvojimo duplu krunu – počeo je Borjan.
TO UBIJA FUDBAL Borjan grmi posle poraza Zvezde

AP Photo/Daniel Cole

 

 


Poništen gol Aleksandra Pešića zbog malog ofsajda mogao je da odvede utakmicu u drugi tok.

– VAR ubija fudbal, strast, energiju, radost, ali šta da se radi, bio je ofsajd. Sigurno da bi nam taj gol dao dodatnu energiju, ali nije bio naš dan. Nastavljamo dalje...

Apostrofirao je veliku podršku navijača u Monaku.

– Znamo koliko su veliki naši navijači i na koji način nas podržavaju. I kada pobeđujemo i kada gubimo, oni su tu da budu naš 12. igrač i hvala im na podršci. Znam da su prevalili dalek put i žao mi je što im nismo vratili pobedom. Imamo još tri utakmice do pauze i pokušaćemo ponovo da ih obradujemo duplom krunom – završio je Borjan.

Crvena zvezda je završila na četvrtom mestu H grupe iza Trabzona, koji će u Ligu konferencije, a dalje u LE idu Monako i Ferencvaroš.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading