OSTAJE ŽAL Milojević otkrio razlog poraza Zvezde
AP Photo/Daniel Cole

Monako je pobedio Crvenu zvezdu na domaćem terenu sa 4:1, a utiske je posle poraza sumirao strateg crveno-belih Miloš Milojević.

- Mnogo detalja nije valjalo, moram priznati. Dobro smo otvorili utakmicu, a onda lako primili gol već u sedmom minutu. Onda je brzo došao i drugi gol i mogu reći da nas je to dosta poremetilo. Lako smo primili i treći gol, zapravo sva tri gola smo izuzetno lako primili. Imali smo šansu da smanjimo na 3:2, ali je bio dosuđen ofsajd i umesto da pojačamo i u naletu opet pogodimo, dozvolili smo Monaku da da još jedan gol - započeo je Milojević.


Upitan je bio i srpski stručnjak o formaciji u kojoj su crveno-beli počeli meč.

- Sada je lako pričati o tome. Ne bežim od odgovornosti, zasta. Nama je trebala pobeda i tražili smo najbolju ekipu koja bi mogla ofanzivno da odigra. Ipak, nismo mi izgubili zbog problema u veznom redu, već iz nekih naivnih situacija.

Sada se Zvezda okreće domaćem šampionatu.

- Ostaje žal što nismo obezbedili proleće u Evropi. Hvala svima koji su došli da nas bodre, kao i svima kraj malih ekrana. Sada se okrećemo domaćem šampionatu i domaćim obavezama - zaključio je strateg Crvene zvezde. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading