NAPRAVIO MI JE PROBLEM Terzić nikad iskrenije o odlasku, ali i povratku Dejana Stankovića
FK Crvena zvezda

- Bili smo zatečeni odlaskom Stankovića, meni je to napravilo problem. Četiri dana pred derbi odlazi ti trener, veliko ime, a u maju je uzeo duplu krunu. Mediji su bili jako surovi prema njemu - rekao je Terzić za "Sportski žurnal".

Nastavio je u istom ritmu.

- Kad hoćeš da budeš negativan, onda kažeš da tri puta nije ušao u Ligu šampiona. Hajde da apostrofiramo dobre stvari. Dva puta je bio prvak grupe Lige Evrope protiv ozbiljnih rivala, osvojio je dve duple krune. Zvezda je bila dominantna, igrala dvomeče sa Rendžersom i Milanom.

ODRASTAO U FRANCUSKOJ, ALI SRCE JE REKLO - SRBIJA Kažu za njega da je novi Nemanja Vidić, nosi dres Zvezdinog rivala i otkriva na koga crveno-beli da obrate pažnju (FOTO)

Ipak, ni iz trećeg pokušaja nije uspeo da izbori mesto u eliti.

- Što ne kažemo da smo protiv Omonije tamo igrali 1:1, što je odličan rezultat da je bilo revanša. Ispali smo od Šerifa sa 1:1 i 0:1, kroz iglene uši, a on je bio hit Evrope. Trebalo bi samo da budemo realni. Makabi Haifa je pobedio Juventus, a nas nije nadigrao. Naravo da ne dam na Stankovića, mnogo je dobrih stvari uradio.

Ne krije da bi voleo da jednog dana vrati Stankovića na "Marakanu".

 - Trebalo bi tako da bude, ovo je njegova kuća. Otišao je u nevreme, sreća je da Milojević znao Zvezdu iznutra.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading