ZVEZDI JE FALIO NEDOVIĆ Plašim se da uradim neke stvari, ali se generalno dobro osećam
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr

Nedović je posle meča istakao da nije bio plan da toliko provede na terenu. 

- Sjajna atmosfera. To sam i očekivao kada sam dolazio u Zvezdu. Iskreno nisam trebao da igram 21 minut. Plan je bio mnogo manje. Nisam ni blizu 100 posto spreman. Vidim neke stvari na terenu i znam šta treba da uradim, ali se plašim da ih uradim. Trebaće mi malo vremena da to prevaziđem. Ispalo je dobro na kraju - rekao je Nemanja Nedović i naglasio:

- Ja se generalno dobro osećam i kondiciono i fizički, samo je ta noga oslabila zbog duge pauze. To je svakodnevni rad koji ću morati da iskontrolišem, naravno sa menadžemntom oko minutaže. 

ZVEZDI JE FALIO NEDOVIĆ Plašim se da uradim neke stvari, ali se generalno dobro osećam

FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr

 

DONČIĆ ODUŠEVIO "DELIJE" Oglasio se na Instagramu, evo kako je navijao za Crvenu zvezdu protiv Bajerna (FOTO)

Osvrnuo se i na trijumf protiv Bavaraca: 

- Bitno je da smo pobedili. Skinuli smo teret sa nas. Bili smo opterećeni što nemamo pobedu. Imamo još dosta mesta za napredak, pre svega kada su izgubljene lopte u pitanju. Utakmice moraju mirno da se privedu kraju, evroligaške ekipe mogu da nas pobede ako ne budemo na visokom nivou do samog kraja - smatra bivši igrač Panatinaikosa.

Na kraju je podvukao šta je prelomilo meč, a to su izgubljene lopte.

- Mislim da svako treba da pođe od sebe. Da svako ima više odgovornosti, da respektuje loptu. Susrećemo se sa agresivnim ekipama i moramo da pripazimo na taj segment, kao i na skok u napadu protivnika - istakao je Nemanja Nedović. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading