TRINKIJERI POSLE PETOG PORAZA Čestitam Zvezdi, individualna igra je najbitnija za pobedu
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

Crveno-beli su slavili rezultatom 78:73, a nemački tim je ostao bez ijedne pobede na skoru 0-5.

-Čestitam zvezdi. Verujem da je individualna igra bila najbitnija za pobedu. Sporo smo počeli, bili bolji u drugoj četvrtini i dve bitne situacije u drugoj su promenili momentum, trojke Vildose i Nedovića - rekao je Trinkijeri. 

-U drugom poluvremenu nismo bili dovoljno agresivni u napadu. Nismo davali otvorene šuteve i tako je teško igrati, posebno ovde.

Koliko se razlikuje atmosfera?

-Ja se ne sećam više ništa, to je praistorija. Nova ekipa, nova sezona, nova hemija. Ne bih bio dobar u poslu da tako gledam. Kad igrač četvrtfinale plej-ofa postoji osam meseci rada i nauči se igrati zajedno, a sada smo na početku. Haris i Bonga su tek odradili jedan i po trening. Prošlo je mnogo vremena.

MONSTRUOZNO ZAKUCAVANJE Holand je ovim potezom doveo do usijanja atmosferu u "Pioniru" (VIDEO)

Upitan je i o trenutnih 0-5...

-Nije prijatno sigurno, ali kako dalje? Bićemo sigurno bolji, ja se uopšte ne brinem, Tek je oktobar. Žalgiris je išao u plej-of sa startom sezone od 1-10.

Otkaz?

-To je izvan moje kontrole. To je baš balkanski način. Uopšte mi nije prošlo... Može da se desi sigurno i onda, šta ćemo? Popij rakiju ili vino, ako znaš koje je dobro - odgovorio je Trinkijeri. 

Loš šut?

-Kad igraš ovakve utakmice jako ti treba sut. Zvezda je stavila autobus u reket i onda moraš malo da raširiš teren i nastaviš da šutiraš, ne postoji drugi recept.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading