VERUJEMO U ČAST I POŠTENJE MAĐARA Milojević poslao jasnu poruku posle velike pobede Zvezde
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Trener crveno-belih Miloš milojević analizirao je duel u kome su crveno-beli napravili veliki posao ka prezimljavanju u Evropi.

- Momci su pokazali da su pravi, da znaju da igraju ovakve utakmice. Nije lako... Kad onako jeftin gol primimo zbog trenutka nesmotrenosti, ali i zbog kvaliteta Bakasetasa. Imali smo celo prvo poluvreme kontrolu, hteli smo da iz te mirne igre dođemo do gola. Došli smo do nekoliko dobrih šansi, iz jedne je Katai pogodio, ali mislim da smo mogli i ubedljivije da vodimo pre tog njihovog gola. Na poluvremenu smo samo pričali o nekoliko stvari koje možemo da odradimo bolje. Znali smo da nam, da kažem, ekipa što se tiče ofanzive, u veznom redu, dobra, ali da ćemo možda imati par problema u tranziciji. Tu su stvarno sva četiri defanzivna igrača odradila lavovski posao. A pomagali su i vezisiti. Zadovoljan sam i rezultatom, ali i onime što sam rekao u najavi, da mi sada imamo sve u svojim rukama. Da možemo u Monaku da odlučujemo o svojoj sudbini u Evropi - rekao je gotovo u dahu Milojević za TV Arena sport.

Stanje na tabeli je takvo da će crveno-beli osluškivati i šta se dešava na meču između Trabzona i Ferencvaroša.

- Mi moramo to (meč sa Monakom) da dobijemo i malo ćemo se nadati povoljnom rezultatu na drugom meču. Monako nam je dužnik. Nisu zaslužili da nas dobiju ovde. Minimum smo na Marakani zaslužili bod. Znamo da Ferencvarošu ništa ne treba, ali verujemo u čast i poštenje Mađara - zaključio je Miloš Milojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading