REPREZENTATIVAC PONOVO U CRVENO-BELOM Miljenik "delija" za "Alo!" o povratku na "Marakanu": Na raspolaganju sam Zvezdi, voleo bih da pomognem
Alo!/Vladimir Marković

 

Kao grom iz vedra neba navijače Crvene zvezde iznenadila je vest da nekadašnji štoper crveno-belih, koji je u dva navrata nosio dres šampiona Srbije, ponovo trenira na "Marakani".

Miloš Degenek, ljubimac "delija", čovek koji je za Zvezdu uvek ostavljao srce na terenu zadužio je opremu i nakon završene sezone u MLS ligi, počeo da održava formu u Ljutice Bogdana pred Svetsko prvenstvo u Kataru.

REPREZENTATIVAC PONOVO U CRVENO-BELOM Miljenik

EPA

 

Kontaktirali smo iskusnog reprezentativca Australije koji nam je otkrio kako je došlo do toga.

- Pre svega želim da se zahvalim mom klubu, Kolumbusu, kao i Zvezdi i šefu stručnog štaba Milošu Milojeviću što su mi dozvolili da se na "Marakani" spremam za Mundijal i prihvatili me rašinerih ruku. Drago mi je da su se klubovi brzo dogovorili - rekao je Degenek za "Alo!" i nastavio:

- Drago mi je da sam u Beogradu i zbog porodice, supruge i ćerkice. Svi smo na okupu i sa fudbalske strane svakako da je lepo biti ponovo u crveno-belom. Zvezda je moja kuća, ovde se osećam prelepo.

REPREZENTATIVAC PONOVO U CRVENO-BELOM Miljenik

Alo!/Vladimir Marković

 

Degenek je u dva navratio igrao za Zvezdu, a kako i sam kaže, voleo bi da bude i ta "treća sreća". Defanzivac se stavio na raspolaganje šampionu Srbije, pa ne ostanak na "Marakani" ne bi bio iznenađenje.

- Ja sam rekao u više navrata i to sada važi, uvek sam na raspolaganju Zvezdi. Da li će se otvoriti dijalog oko povratka, to nije na meni već na upravi i treneru. Ne znam da li on mene vidi u svojim planovima. Ponavljam, otvoren sam za saradnju sa Zvezdom i uvek bih pomogao. Ako se priča pokrene, ako dođe do pregovora ja sam tu. Voleo bih da se vratim, to nije sporno, bilo da je to sada ili za par godina možda kao trener, ali svakako bih ponovo bio deo tima - zaključio je Degenek i zagolicao maštu navijača.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dejan

25.10.2022 09:17

Stvarno covek vise da ne gleda fudbal. Dajte pozovite jos neke autsajdere. I ovaj pesic je propast a zamisli jos nam degenerici trebaju