Zvezdin "novi DNK" u potrazi za injekcijom endorfina
FK Crvena zvezda

Sigurno da boli treći neuspeh Zvezde ove jeseni u Ligi Evrope, ali i pored toga navijače hrabri činjenica da su crveno-beli podigli nivo igre na viši nivo. Ako bismo poredili Trabzon i Budimpeštu, evidentno je da situacija ide na bolje.

Trener Miloš Milojević uspeo je da donese nešto novo u igru. Trebalo mu je malo vremena da ostavi svoj "pečat", a sada mu treba malo više poverenja kako bi dostigao ono što mu je želja, kao i svakom navijaču - da Zvezda bude dominantna.

Zvezdin

EPA-EFE/Tibor Illyes

 

 

Videlo se da je dobro pripremio oba meča sa Ferencvarošem, u velikom delu utakmice u Mađarskoj bio bolji rival, pritiskao, ostao bez već viđenog gola Aleksandra Pešića. Na sve to kad se doda i povreda Sekua Sanoga, jedinog pravog zadnjeg veznog (ne računajući Srđana Mijailovića koji nije mogao da bude registrovan)...

NISMO ZASLUŽILI DA IZGUBIMO Pešiću teško poraz

Oživeo je Marka Gobeljića, počeo da forsira mladog Stefana Mitrovića, nije se uplašio da u bitnom momentu gurne u vatru debitanta, golobradog Jovana Mijatovića. Sve se to stvari zbog kojih treba "skinuti kapu" treneru Zvezde. Šampion Srbije je dobio prilično jaku grupu u Ligi Evrope.

U Budimpešti kao da je gledao u ogledalo i video sebe iz prošle sezone. Ono što je Zvezda imala pre godinu dana, sada to ima Ferencvaroš, a to je ona mala doza sreće koja je potrebna da bi sve kockice došle na svoje mesto. Ne kaže se bez razloga da "sreća prati hrabre". Zvezda pokazuje da je sve hrabrija, da se neće plašiti da rizikuje, a to se često nagradi.

NA SVE ILI NIŠTA U POSLEDNJE DVE UTAKMICE Strelac jedninog gola Zvezde ne gubi nadu

Nije kraj dok postoje šanse, a one ovog puta nisu minimalne, niti su crveno-beli pred nemogućom misijom. Potrebno je na "Marakani" savladati Trabzon i Monako u Monte Karlu. DNK ekipe Miloša Milojevića je počeo da dobija potrebne elemente, još samo i hormon sreće, endorfin, nedostaje da navijači dobiju potpunu ličnost "nove Zvezde"

Vezista Ferencvaroša: Navijam za Zvezdu

Muhamed Bešić komentarisao je dešavanja na terenu nakon meča. - Kako bih rekao, odlučila je malo sreća, malo ostalo. Imaju dobru ekipu, Zvezda je šest godina u grupnoj fazi, dva puta u Ligi šampiona, četiri puta u Ligi Evrope. Oni su iskusniji od nas bili, to je realnost. Nama je mnogo drago što smo dobili danas. Nije krio nekadašnji igrač Evertona da je navijač Zvezde. - Dragi su mi, imam prijatelja koji su igrali u Zvezdi, Marko Marin, moj veliki prijatelj... Navijam isto za vas. Malo mi je bilo žao vaših igrača, tešio sam ih malo. Nadam se da će biti dobro i nama i vama. Svi su u Zvezdi dobri, ali smo mi odigrali odlično.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading