ŽELIMO I TREĆU ZVEZDICU NA DRESU Tandem za trofeje: Rosić i Vujko
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Imamo veliki motiv da prišijemo i treću zvezdicu na naš dres i tako se pridružimo FK Crvena zvezda. Trenutno imamo 28 titula, nadamo se da ćemo za dve sezone, zajedno sa našim navijačima, biti svedoci osvajanja 30. Do tada ćemo nas dvojica naučiti da šijemo - uz osmeh je najavio ono što sledi Milan Vujko, potpredsednik Crvene zvezde, uz opasku:

ŽELIMO I TREĆU ZVEZDICU NA DRESU Tandem za trofeje: Rosić i Vujko

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

- Upotpunili smo kolekciju, posle dva trofeja, stigao je i treći. Kada su u pitanju planovi za novu sezonu, nadam se da će nas odbojkašice obradovati ponovo sa tri trofeja, a istom se nadamo i u muškoj konkurenciji.

Svi prepoznaju našu energiju

Osvrnuo se Vujko i na rad u mlađim kategorijama. 

- Želimo da širimo našu crveno-belu porodicu. Iz podmlatka ćemo i praviti osnove kluba. Sada već imamo preko 700 dece u našoj školi odbojke, a svakim danom ih je sve više. Drago mi je da deca i njihovi roditelji prepoznaju energiju Crvene zvezde. Svi žele da budu deo uspeha ovog kluba. Siguran sam da ćemo do kraja ove sezone duplirati broj dece - optimista je Vujko.    

Crvena zvezda se vratila na evropsku mapu u obe konkurencije.

- Naši ciljevi se ispunjavaju. Osvojili smo predivne pehare, „trizlance“ kako ih zovemo, jer smo do pre nekoliko dana imali blizance. Zvezda je veliki klub i osnovni cilj je bio da igramo na međunarodnoj sceni, ali i da ostavimo neki pečat. Želimo da pokažemo da imamo kvalitet kako za domaće, tako i za evropsko takmičenje. Iz godine u godinu verujem da ćemo sve više napredovati i podizati lestvicu u Evropi.

ŽELIMO I TREĆU ZVEZDICU NA DRESU Tandem za trofeje: Rosić i Vujko

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Podrazumeva se pobeda u derbiju 

Nikola Rosić, direktor Crvene zvezde, nije krio zadovoljstvo ostvarenim u minulom periodu, ali gleda u budućnost.

- Skoncentrisani smo i motivisani za ono što nas očekuje, pred nama je mnogo utakmica, a motiva je napretek. Imamo najviše ciljeve u obe konkurencije - rekao je Rosić, i dodao:

- Na startu odbojkašice čeka derbi. Znamo da su utakmice sa Partizanom uvek teške, pokazalo se to i prošle sezone, gde smo kvalitetom bili iznad rivala. Opet, derbi uvek nosi posebne emocije, ali verujem u ekipu i kvalitet. Ne sumnjam da ćemo to pokazati na terenu - jasan je Rosić.

S dobrim rezultatima reprezentativnih selekcija Srbije raste i broj zainteresovane dece za odbojku.

- Kada reprezentacija pravi dobre rezultate, onda je i želja dece jača da se bave tim sportom. Zvezda dominira, da tako kažem, i u reprezentativnim dresovima - zaključio je Vujko.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading