GOBELJIĆ ODUŠEVLJEN SKANDIRANJEM Naježio sam se kada sam čuo moje ime sa tribina
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Pokazali smo od samog starta šta hoćemo. Stručni štab je odlično pripremio utakmicu, igrači su to na terenu sproveli u delo i izuzetno sam srećan zbog toga. Drago mi je što sam odigrao dobro, sve to znači za samopouzdanje i nadam se da ću u narednim mečevima biti sve bolji - rekao je Gobeljić, preneo je zvanični sajt Crvene zvezde.

On je zahvalio navijačima na podršci na meču sa mađarskim klubom. 

- Od samog starta se osetila pozitivna energija sa tribina. Prepoznali smo to na terenu i kao da smo znali da ćemo da pobedimo. Nismo očekivali da to bude ovako ubedljivo, ali to je fudbal. Sada nas očekuje utakmica u prvenstvu, pa praktično revanš protiv Ferencvaroša. Svaki meč je bitan, tako da želimo već u nedelju da pobedimo Spartak, jer nam je cilj da naredne sezone igramo Ligu šampiona - dodao je on.

GOBELJIĆ ODUŠEVLJEN SKANDIRANJEM Naježio sam se kada sam čuo moje ime sa tribina

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

MILJENIK "DELIJA" NAPUŠTA "MARAKANU"? Crvena zvezda odigrala utakmicu sezone, Mrkela zabrinuo navijače: Ako ovako nastavi, teško ćemo ga zadržati

Gobeljić je rekao da mu mnogo znači podrška Vujadina Savića, koji se sada nalazi u stručnom štabu Crvene zvezde.

- Bili smo zajedno u karantinu, razgovarali o tome kako treba da igram i gde da stojim na terenu. On zna da me motiviše i spremi za meč, tako da mi je veoma drago što je u stručnom štabu - rekao je Gobeljić. 

On je istakao da je za njega posebno emotivan momenat bilo skandiranje sa tribina.

- Naježio sam se, ali to je ono što je najveća zvezdaška snaga. Svi smo kao porodica, međusobno se poštujemo i podržavamo. Kada sam čuo "Gobelja, Gobelja", osetio sam se kao da mogu još dve utakmice da odigram, umor je prestao da postoji - zaključio je Gobeljić. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading