VELIKI PREOKRET Evo kakva je prognoza kladionica pred Zvezdin meč na "Marakani"
FK Crvena zvezda

Iako je u grupnoj fazi Lige Evrope Crvena zvezda trenutno na četvrtom mestu, posle dva poraza nakon dva kola, od Monaka (1:0) i Trabzona (2:1), kladionice veruje u šampiona Srbije.

Zvezda je favoriti u svetskim kladionicama. Kvota na pobedu šampiona Srbije protiv Ferencvaroša kreće se od 1.85 do 1.99, dok trijumf gostiju "vredi" čak 4.20. Kvota da će se utakmica na "Marakani" završiti bez pobednika je 3.78. 

BOMBA IZ ITALIJE Deki na meti kluba koji obožava Srbe

VELIKI PREOKRET Evo kakva je prognoza kladionica pred Zvezdin meč na

FK Crvena zvezda

 

Mečevi protiv Ferencvaroša 6. i 13. oktobra mogli bi da joj donesu nadu u evropsko proleće. Crveno-beli i dalje razmišljaju o nokaut mečevima naredne godine, a za to im je dovoljno čak i treće mesto u grupi. Kao i prethodne sezone, trećeplasirani timovi Lige Evrope sele se u Konferencijsku ligu. 

- Ponosan sam na momke, jer su došli na gostovanje, odigrali dobro i postigli četiri gola. Sve to nas približava cilju prema kom idemo, iako je ovo samo jedan korak. U četvrtak nas očekuje nešto drugo, ali ovo je pokazatelj šta nam treba. Najviše mi se svideo momenat kada Borjan u završnici odbrani zicer i svi skoče, to je dokaz da smo tim i to želim u svakoj utakmici - izjavio je trener Miloš Milojević za klupski sajt. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading