NEDOVIĆ SVE OTKRIO Poznato zašto se reprezentativac vratio u Zvezdu
KK Crvena zvezda

Veoma dobro leto za Crvenu zvezdu. Veliki broj kvalitetnih igrača je obukao crveno - belu opremu, ali jedno ime se definitivno izdvaja. Naravno, radi se o Nemanji Nedoviću, prekaljenom beku. U razgovoru za SportKlub, on je otkrio kako je došlo do dogovora sa Zvezdom.

- Prelomilo je to što me je predsednik kluba pozvao i što je bio vrlo konkretan kada je u pitanju plan za predstojeću sezonu. Svideo mi se projekat u kojem mi je data ozbiljna uloga. Nije bilo teško, za dva dana sam odlučio da se vratim. Iako nekima deluje kao veliki korak – vratiti se u svoju zemlju i u svoj klub – mislim da to više nije tako, Kalina je to pokazao prošle godine. Nadam se da ću i ja uspešno ići njegovim stopama. 

Što se tiče očekivanja, sigurno da će Zvezdi biti potrebno određeno vreme da se uigra, ali crveno - beli na papiru imaju odličan sastav.

- Mislim da smo atletski moćni, možemo da trčimo veoma dobro, da tražimo igru u tranziciji i lake poene iz kontre. Naravno, to sve moramo da uklopimo sa jakom odbranom. Svi momci su dobri karakteri, pa sam uveren da u tom smislu neće biti problema. Pomažemo treneru koliko god je to moguće; a i on nama pomaže na najbolji mogući način. Videćemo, ne želim da dajem nikakve prognoze. Zvuči kao fraza, ali stvarno moramo da idemo iz dana u dan – nema druge.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading