ZVEZDA KREĆE U ODBRANU TRONA Milojević pred Mačvu o reprezentaciji Srbije, Kulibaliju, 10 gostovanja...
FK Crvena zvezda

 

Crvena zvezda će sutra od 16 sati igrati sa Mačvom u Šapcu.


- Momci su dobro radili i imaju sve pohvale od mene. Sad je trenutak da se rad pretoči u dobru igru i kontinuirane rezultate. Najbitnija je psihologija, jer to je Kup utakmica i dešava se da se u meč uđe sa 70, 80 odsto i da ona stvari ne krenu kako treba, te da bude mnogo teže vratiti se - rekao je Milojević, preneo je zvanični sajt Crvene zvezde.

On je istakao da je Crvena zvezda kvalitetniji tim od Mačve.

- Mačva je tradicionalan srpski klub sa mnogo igrača koji su igrali Superligu, pre svih Adamović, Pejović, Radunović... Tako da, kada je reč o pripremi meča, daćemo im na važnosti, ali kad krene utakmica gledaćemo samo nas. Ne zanima nas ko je preko puta, već samo koji su zahtevi pred našim igračima - naveo je Milojević.
ZVEZDA KREĆE U ODBRANU TRONA Milojević pred Mačvu o reprezentaciji Srbije, Kulibaliju, 10 gostovanja...

FK Crvena zvezda

 


Trener Crvene zvezde je rekao da će "crveno-beli" u najjačem sastavu izaći na teren.

- Imamo igrače koji se vraćaju iz reprezentacija i moramo da vidimo u kakvom su stanju. Igrači iz Afrike će imati dugo putovanje i to je nešto s čim moramo da se pozabavimo, ali od igrača koji su tu, svi su kvalitetni i motivisani. Imamo dobar tim za sutra - dodao je on.

Milojević je rekao da napadač "crveno-belih" Kalifa Kulibali vredno radi na treninzima.

- Profesionalac je i shvatio je da mora u Zvezdi da se "pogine" za svaku loptu na treningu, a potom i na utakmici. Došao je u periodu kada je trebalo da pomogne, to je i učinio u Novom Pazaru, ali fizički nije bio na očekivanom nivou. Aleksandar Pešić je prvi napadač, Kulibali je tu da bude pomoć. U jednom trenutku nije moglo, ali sad sve bolje izgleda i uz podršku svih u ekipi, biće sve bolji - rekao je Milojević.

ZVEZDA KREĆE U ODBRANU TRONA Milojević pred Mačvu o reprezentaciji Srbije, Kulibaliju, 10 gostovanja...

FK Crvena zvezda

 


On je rekao da Crvena zvezda mora bude ubojitija na prekidima.

- Bavimo se prekidima, tražimo ko nam je najbolji izvođač u trenutku. Mislim da imamo kvalitet da budemo ubojitiji u tom segmentu i da ranije otvaramo utakmice. Kada je reč o penalima, vežbamo ih kad god imamo prostora da to radimo. Ipak, voleo bih da se sve reši u 90 minuta, jer su penali lutrija i lično imam loša sećanja na njih. Mislim da sam samo jednom, i to poslednji put, dobio penale - naveo je trener Crvene zvezde.

Osvajač "duple krune" će do kraja polusezone 10 puta gostovati i odigrati četiri meča na svom terenu.

- Nezgodno je što nećemo biti pred našim navijačima i neće ih biti u tom broju kao na Marakani, ali gde god da igramo, zvezdaši su većina. Raspored takmičenja je takav, tu su i odložene utakmice, a moramo da "namestimo" glavu da je i gostujući teren domaći, jer imamo podršku kao kod kuće. Ne treba da se opterećujemo gde, već kako igramo - dodao je on.

Milojević je rekao i da je rano govoriti o plasmanu reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru.

- Rano je da se procenjuje kada je reč o reprezentaciji na SP. Ne volim da izlazim sa stavovima, ali igraju dobar i atraktivan fudbal. Atmosfera je dobra i zaista imamo sijaset kvalitetnih igrača, pre svega u ofanzivnom delu, tu su Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović, pa i Luka Jović koji je sjajan igrač. Po mom mišljenju je najbitnije da se prođe grupa, a onda je sve moguće. Nismo se proslavili na velikim takmičenjima, zbog toga je bitno da "izađemo" iz grupe - podvukao je Milojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading