SJAJAN GEST CRVENO-BELIH Zvezda se priključuje borbi za finanijsku pomoć OFK Beogradu (FOTO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Velikan jugoslovenskog fudbala OFK Beograd trenutno tavori u Srpskoj ligi, a ekipi sa Karaburme neophodna je pomoć. Na to su nedavno apelovali i navijači ovog tima koji su već godinama organizovani u udruženje, da bi im samo nekoliko dana kasnije stigao odgovor i od čelnih ljudi kluba.

ŠOKANTNA IZJAVA TRENERA PARTIZANA Evo kome Mateus daje najveće šanse za osvajanje Mundijala

Ipak, njihov apel se čuo. Pokrenuli su se navijači širom Srbije i regiona, mnogima je stalo do "Romantičara", pa je podrška počela da pristiže. Kako je objasnio OFK Beograd, koji se prethodnih godina susretao sa ogromnim problemima, ruku je pružila Crvena zvezda. Aktuelni šampion Srbije finansijski je pomogao nekadašnjeg rivala u elitnom rangu. Pogledajte kako je pre nekoliko meseci bilo na Karaburmi: 

Ekipa koja se prethodnih godina borila sa velikim problemima, propadanjem infrastrukture, nedostatkom struje i grejanja na stadionu, čestom odlasku gotovo kompletnog igračkog kadra i ostalim mukama, sada će raspolagati milionom dinara koji je stigao od crveno-belih.

 

 

- Javni apel navijača i ljubitelja OFK Beograda stigao je do FK Crvena zvezda koji je kao aktuelni šampion doneo odluku da pomogne akciju i donira 1.000.000 dinara na račun udruženja KPO 1994. Na osnovu razgovora sa predstavnicima KPO 1994, Crvena zvezda je donela odluku da sve prošlogodišnje pozajmice prema OFK Beogradu, u ukupnom iznosu od 5.971.000 dinara, preinači u trajne donacije. Ovim putem se zahvaljujemo FK Crvena Zvezda na donacijama i prepoznavanju borbe za spas kluba! Dalja upotreba svih dosadašnjih donacija biće javno prikazana na KPO stranicama - navodi se u objavi na zvaničnoj Instagram stranici kluba.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading