ZVEZDA PREDSTAVILA TIM Trener Jovanović: Potrebno je vremena da se kockice slože
KK Crvena zvezda

Trener Vlada Jovanović izneo je svoja očekivanja.

- Kao što znate, praktično mi završavamo fazu pripremnog perioda i počinjemo da se spremamo za prvi meč u ABA ligi koji dolazi brzo. Znamo kakva su očekivanja od nas i spremni smo da odgovorimo na sve izazove. Ceo klub i ja verujemo u ovaj tim i stručni štab. Daćemo sve od sebe da ispunimo očekivanja, ali idemo od utakmice do utakmice. Siguran sam da imamo šta da ponudimo - rekao je Jovanović.

Trener Zvezde osvrnuo se i na poraz od Olimpijakosa.

- Kao što ste rekli ima puno novih igrača i potrebno je vreme da se kockice slože. To ne ide preko noći, to sve mi znamo i to smo uračunali. Što se tiče priprema, verovatno mislite na poslednji meč. Odigrali smo sedam pripremnih mečeva, pet smo pobedili, dve smo izgubili. U svim tim nekim lošim trenucima mi smo izvukli pouke i to će da nam pomogne. Nisam zabrinut, ne bi bilo ni dobro da sada igramo najbolju košarku, mislim da ćemo to uraditi kada to bude najpotrebnije - istakao je Jovanović. 

PREJAKI GRCI Zvezda izgubila od Olimpijakosa na pripremnom turniru sa čak 39 poena razlike (VIDEO)

Novinarima se obratio i Nemanja Nedović.

- Što se tiče moje povrede ja sam sada oporavljen, samo sada treba da napravim taj postepeni ulazak u trening. Imao sam iskustva sa povredom lista i nije naivna, može vrlo lako da se pogorša, Upoznajem se sa momcima i sa ekipom, a već sam rekao da smo na svim pozicijama popunjeni sa dva ili tri kvalitetna igrača - naglasio je novi bek Zvezde. 

Crvena zvezda će prvi zvanični meč u novoj sezoni odigrati 1. oktobra na svom terenu sa ekipom MZT Skoplje, u prvom kolu regionalne ABA lige.

"Crveno-beli" će u 1.kolu Evrolige 7. oktobra gostovati aktuelnom evropskom šampionu Efesu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading