SRPSKI DRES ZAMENIO CRNOGORSKIM, PA IZNENADIO IZJAVOM Tada sam se odazvao pozivu Srbije, jer me Crna Gora nije zvala
FK Crvena zvezda

Mladi Kotoranin će u ekipi Miodraga Vukotića igrati na prijateljskim mečevima protiv Austrije i Malte, a do nedavno je dres omladinskih selekcija Srbije. 

- U tom trenutku nisam bio u planovima selektora Crne Gore pa nisam hteo da pravim ‘prazan hod‘ i odazvao sam se pozivu Srbije- kaže Radulović u intervjuu za RTCG i dodaje da se nikada nije dovodilo u pitanje za koga je hteo da nastupa:

-Naravno, kod mene se nikad nije dovodilo u pitanje za koju ću reprezentaciju nastupati, dobio sam u istom momentu i poziv Srbije, gde sam se konsultovao sa selektorom reprezentacije i rekao mu da je moja želja Crna Gora, on je to sasvim normalno prihvatio, posavetovao me, pružio mi podršku i drago mi je zbog toga. Kao svaki mladi igrač sto sanja da igra za svoju drzavu, tako sanjam i ja. Fokusiran sam na sebe, da pružam dobre partije i poziv će stici sam od sebe - kaže Radulović. 

SRPSKI DRES ZAMENIO CRNOGORSKIM, PA IZNENADIO IZJAVOM Tada sam se odazvao pozivu Srbije, jer me Crna Gora nije zvala

FK Crvena zvezda

 

BRUTALNA IZJAVA ČEFERINA Stadion je sramotan, pogotovo kada je zatvorena jedna tribina

Nije dobio potrebnu minutažu u Crvenoj zvezdi, a u Novom Sadu gde je za ekipu Mladosti postigao četiri od ukupno šest golova te ekipe u Superligi.

- Startovali smo loše, mislim da ekipa može i zaslužuje više, vriedno treniramo i siguran sam da dobar rezultat neće izostati. Što se mene tiče moglo je tu biti jos par komada, nisam zadovoljan u potpunosti, uviek hoću više i nadam se da neću stati na ovoj brojci- kaže Radulović.

On je još uvek igrač Zvezde sa kojom je ugovorom vezan do leta 2025. godine, a za tim iz Ljutice Bogdana je debitovao pre dve godine golom protiv Radnika.

- Moj debi je nešto posebno, sa 17 godina postići pogodak pred 20.000 gledalaca, nakon toga četiri dana odigrati “vječiti derbi”, nesto neopisivo, al se ne bih se vraćao u prošlost. Radim da iz dana u dan budem bolji i kao što sam rekao rezultati dolaze kao nagrada dobrog rada- zaključio je Radulović. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading