DA NASTAVIMO SA POMERANJEM GRANICA Milunović poslao moćnu poruku pred sudar Zvezde i Trabzona
FK Crvena zvezda

Očekivanja pred utakmicu između Crvene zvezde i Trabzona koja će biti odigrana u četvrtak od 18 časova i 45 minuta u Turskoj, u okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope, pored Miloša Milojevića, izneo je i stameni defanzivac Nemanja Milunović.


- Poznajem Trabzon, pre svega imaju izuzetne navijače koji prave sjajnu atmosferu. Što se napadača tiče, gledajući prošlu sezonu kada sam igrao protiv njih, izmenilo se dosta toga. Otišli su Kornelijus i Nvakaeme, ostali Omar i Bakasetas, tu je i Višća, ali je povređen. Složio bih se sa šefom Milojevićem, da je reč o ekipi koja ima mnogo invidualnog kvaliteta i svaku grešku mogu da kazne, ali opet znamo i dobre i loše strane Trabzona. Spremali smo dobro utakmicu i nadamo se pozitivnom rezultatu - počeo je Milunović.


Ipak, dosta toga je drugačije u ekipu Trabzona u odnosu na prošlu godinu. 
 
- Cela prošla ssezona se zasnivala na tandemu Nvakaeme-Kornelijus. Gomez je izuzetan napadač, ali znajući prošlu godinu i to kako je pomenuti tandem igrao, mislim da je Trabzon tom rokadom izgubio. U Srbiji se prati tursko prvenstvo i svi se sećamo kakvo je slavlje bilo prilikom osvajanja titule. Turski narod mnogo voli fudbal i stadioni su uvek puni i siguran sam da će tako biti i sutra. Ipak, mi smo profesionalci i za nas je to motiv više. Posle situacije s koronom konačno možemo da uživamo u fudbalu pred publikom, to je draž.
 
Želi Milunović da Zvezda natavlja da pomera granice.
 
- Bio bih presrećan da posle utakmice u Beogradu sa Monakom, ostvarimo pobedu ovde. Došli smo da igramo fudbal i da probamo da osvojimo ceo plen, tako da ne bih bio zadovoljan remijem. Voleo bih da pomeramo granice i pobedimo sutra - podvukao je Milunović. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading