AKO IM ODUZMEMO TO, IMAMO VELIKE ŠANSE Milojević pred Trabzon otkrio na koji način će Zvezda igrati u Turskoj, pa doneo lepe vesti o Ivaniću
FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18.45 po srpskom vremenu igraju meč drugog kola Lige Evrope protiv Trabzona na velelepnom stadionu „Senol Guneš“ koji je rasprodat za meč protiv crveno-belih.

- Zadovoljan sam kako igrači prihvataju moje zahteve, vide se neke crte igre. Imamo puno informacija o Trabzonu. Znamo da je to tim sastavljen od sjajnih pojedinaca, poseduju veliki kvalitet, ne treba da se koncentrišemo na jednog igrača, nego na njihovu igru - počeo je Milojević.

Izneo je trener Zvezde činjenicu da računa na sve fudbalere.

- Zdravstveno stanje u timu je veoma dobro. Svi rade sa ekipom. Ivanić takođe. To što je pitanje za nas u stručnom štabu je da li i koliko može da odgovori na ovom nivou. Mi mislimo da može, ali videćemo kolio će to biti ceo meč, poluvreme ili 20 minuta. Moramo da obratimo pažnju na to.

AKO IM ODUZMEMO TO, IMAMO VELIKE ŠANSE Milojević pred Trabzon otkrio na koji način će Zvezda igrati u Turskoj, pa doneo lepe vesti o Ivaniću

FK Crvena zvezda

 

 

Takođe, veruje u trijumf i pozitivan rezultat, ali je otkrio i kako do njega doći.

- Očekujem bolju utakmice, poštujemo Trabzon, ali verujemo u to što mi radimo. Mislim da moramo bolje i možemo to. Dolazimo posle dobrog trezultata, to je pozitivan zamah, ako pružimo za nijansu bolje igru nego protiv Monaka, onda možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu - rekao je Milojević i dodao:

- Oni su opredeljeni za igru poseda i to ako im oduzememo možemo da iskoristimo igrače u napadu. Mislim da neće biti ista utakmica kao protiv Monaka, totalno drugačije dve ekipa, Trabzon je sastavljen od previše kvalitetnih, iskusnih igrača.

AKO IM ODUZMEMO TO, IMAMO VELIKE ŠANSE Milojević pred Trabzon otkrio na koji način će Zvezda igrati u Turskoj, pa doneo lepe vesti o Ivaniću

FK Crvena zvezda

 

 

I Nemanja Milunović, koji je igrao dva meča prošle sezone protiv Trabzona je ostao neporažen u dresu Alanje na stadionu "Senol Guneš", a veruje da će ovoga puta biti - pobeda.

- Bio bih presrećan da pobedimo posle Monaka. Došli smo po ceo plan, voleo bih da pomeramo granice i da ostvarimo trijumf. Cela igra Trabzona se oslanjala na igru Korneliusa i Gomeza, ali znajući kako je taj tandem igrao mislim da su izgubili.

Milojević je kasnije otkrio da li je gledao utakmicu protiv Adane Demirspor.

- Moramo da gledamo gde su naši kvaliteti. Da li smo mi pravljeni za takvu tranziciju, pogotovo jer u SRbiji igramo protiv duplog bloka. Postoji šansa gde možemo da budemo bolji, da kontrolišemo igru, da ih pomerimo u neku zonu kako bi ih kaznili. Treba da se podignemo u igri, da imamo kontinuitet svih 90 minuta pa tako mislim da ima šanse da kaznimo kako Trabzon tako i bilo koju drugu ekipu.

Kratko je prokomentarisao i trijumf protiv dojučerašnjeg lidera Superlige, Novog Pazara.

- Jako je bitno što smo pobedili u Pazaru. Ova je bila mnogo bitna. Mislim da je to dobar trend i pokazatelj za dalje.

- To ne mora ništa da znači. Uvek su stvari onakve kakve želite da ih vidite. Zavisi od protivnika i od toga kakvi ćemo mi biti, pričam o pobedi. Mislim da ta statistika ništa ne znači, znali smo, pristao bih da ovo bude i 15. meč, ali ta želja mora da bude potkrepljena sutrašnjim performansom - podvukao je Miloš Milojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading