ZVEZDA OTIŠLA U TURSKU BEZ NEDOVIĆA Prva evroligaška provera protv Obradovića
KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u utorak u popodnevnim časovima u Tursku gde će učestvovati na izuzetno jakom pripremnom turniru.

Od srede, pa sve do nedelje crveno-beli turnir kreću "evroligaškom" proverom protiv Monaka. Drugi pripremni meč čeka ih dva dana kasnije, a treći u nedelju.


Podsetimo, Crvena zvezda je u prva dva meča zabeležila dve pobede na zatvorenim trening utakmicama u Beogradu – protiv Dinamika (92:57) i Kluža (92:64).

Trener Vladimir Jovanović na turniru u Turskoj imaće na raspolaganju gotovo sve igrače, osim povređenog Nemanje Nedovića.

- Očekuje nas put i turnir u Antaliji, sigurno i tri dobre provere na turniru, počev od ekipe Monaka koja je evroligaš. Rezultat zaista nije u prvom planu, već želimo da petodnevni boravak u Antaliji maksimalno iskoristimo. Osim utakmica koje će nam značiti, ovaj turnir iskoristićemo na najbolji mogući način, za uigravanje i poboljšanja. Ono što me posebno raduje je da su svi igrači zdravi i da ćemo osim Nedovića biti gotovo kompletni u Turskoj - rekao je Jovanović pred put u Tursku.

Nakon turnira u Antaliji, košarkaši Crvene zvezde učestvovaće i na turniru na Kipru (Nikozija), gde 23 i 24. septembra igrati protiv Peristerija i Olimpijakosa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading