ZVEZDU ČEKA VRUĆ DOČEK U TURSKOJ Verna navijačica Trabzona za "Alo!": "Delije" prave sjajnu atmosferu, ali pobedićemo crveno-bele (FOTO)
Alo!/Privatna arhiva/EPA/

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da se pobedom nad Novim Pazarom (2:1) vrate na pravi put i podignu samopouzdanje pred jako teško gostovanje ekipi Trabzona.

Šampion Turske biće domaćin crveno-belima u meču koji obećava spektakl. Duel dve jako dobre ekipe, koje su poznate i po svojim navijačima mogao bi da bude ključan u nastavku borbe za proleće u Evropi.

Jasno je koliko je Zvezdi ovaj meč bitan, ali nas je zanimalo kako na duel sa srpskim timom gledaju u Trabzonu. Kontaktirali smo jednu od najpoznatijih navijačica turskog kluba Dujgu Sihman koja nam je objasnila situaciju pred meč.

ZVEZDU ČEKA VRUĆ DOČEK U TURSKOJ Verna navijačica Trabzona za

Privatna arhiva

 

Kako i sama priznaje za crveno-bele je čula, ali ne zna mnogo o sadašnjem sastavu Miloša Milojevića. Ipak, veruje u trijumf njenih ljubimaca.

- Čuo sam za Crvenu zvezdu, naravno, ali nisam gledala njihove utakmice. Znam da su, kao i mi, izgubili prvi meč u grupi i da imaju jako dobre igrače. Takođe, znam dosta toga i o navijačima, "delijama". Ako sam dobro razumela, nisu baš u dobrim odnosima sa Turcima - rekla nam je Dujgu.

Utakmica protiv Zvezde dolazi u nezgodnom trenutku po Trabzon. Razočarenje je veliko nakon eliminacije iz Lige šampiona, te poraza od Ferencvaroša. 

ZVEZDU ČEKA VRUĆ DOČEK U TURSKOJ Verna navijačica Trabzona za

Privatna arhiva

 

- Bili smo svi jako tužni što smo ispali iz Lige šampiona. Nadali smo se, kasnije, da će biti bolje u Ligi Evrope, ali je usledio poraz od Ferencvaroša. Nismo očekivali takve rezultate, ali mislim da će sve biti drugačije protiv Zvezde.

Osvrnula se Dujgu posebno na "delije" za koje je mnogo toga čula.

- Navijači Zvezde su "vreli" i odani svom klubu, baš kao što smo mi našem Trabzonu. Verujem da će u četvrtak biti pun stadion i da će atmosfera sa tribina pomoći našim igračima da dođu do pobede.

Na njenu veliku žalost, neće moći da prisustvuje meču u Beogradu.

- Žao mi je što neću moći da dođem u Beograd, ali će tamo biti veliki broj naših navijača i bodriće Trabzon. Baš kao što će i Zvezdini navijači doći u Tursku.

Rezultat? Očekujem minimalnu pobedu, mada me ne bi iznenadila pobeda Zvezde

ZVEZDU ČEKA VRUĆ DOČEK U TURSKOJ Verna navijačica Trabzona za

Privatna arhiva

 

Što se tiče rezultata, Dujgu nije želela da prognozira tačan ishod, ali veruje u trijumf Trabzona, makar minimalan.

- Biće teško, očekujem neizvestan meč. Verujem da će veliki broj naših navijača i atmosfera sa tribina biti odlučujući faktor. Ne volim da prognoziram tačne ishode, ali reći ću da ćemo pobediti minimalnim ishodom. Sa druge strane, ne bi me iznenadilo i iznenađenje Zvezde.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading