KAD ZVEZDA POZOVE NEMA "HOĆU, NEĆU" Miloš Milojević podelio zanimljivu anegdotu sa koferom i Terzićem
FK Crvena zvezda

Kad odlazi veliko ime, teško je naći adekvatnu zamenu. Međutim, stiče se utisak, a takva je i ocena zvezdašlke javnosti, da je Dejan Stanković dobio pravog naslednika u vama: Zvezdino dete, mlad a već s iskustvom u Evropi, modernog shvatanja… Bolji je odjek nego kada je posle Grofa dolazio Vladan Milojević

- Drago mi je ako je tako. Mada, više bih voleo da se to potvrdi na terenu nego što o tome sada pričamo. To su neke reference koje moraju da se potvrde. Počastvovan sam prijemom, hvala svim zvezdašima - poručio je on.

Kako ste reagovali kad vas je zvala Zvezda? Ko vas je uopšte okrenuo - Terzić? Otkrite prvu reakciju, o čemu ste razmišljali dok ste pričali telefonom?

- Prvo me je pozvao Deki, pitao gde sam, šta sam. Zatim me je pozvao Mita (Mitar Mrkela, prim.aut), a onda sam pričao i sa generalnim direktorom Terzićem. To su brze stvari, situacija je takva da je bila iznenadna. Nema mnogo prostora za varijente “hoću, neću”. Kad Zvezda zove, tu se ide, nema zadrške. Prvo što je to čast, drugo obaveza, ali i privilegija posle ere uspešnih godina. Rekao sam “dolazim prvi letom - istakao je Milojević, a potom otkrio da je na tom prvom letu ostao bez kofera i ličnih stvari:

- Morao sam u šoping po donji veš i osnovnu garderobu za par dana dok mi ne stigne kofer. A, odelo za promociju sam dobio od direktora Terzića.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading