ODGOVORIO KO IZ TOPA Miloš Milojević iz prve poručio: Spreman sam, dolazim u Zvezdu
FK Crvena zvezda

Još odamah na početku, sve je bilo jasno da je Milojević podoban za takvu funkciju.

- Nismo imali dilemu kad smo shvatili da je odluka Dejana Stankovića konačna. Dugo smo pripremali Miloša Milojevića da jednog dana bude trener Zvezde. Radio je kod Stankovića, poznaje igrače, svlačionicu, najmanje će mu biti potrebno vreme da se adaptira - izjavio je Terzić na predstavljanju novog trenera na stadionu "Rajko Mitić".

ODGOVORIO KO IZ TOPA Miloš Milojević iz prve poručio: Spreman sam, dolazim u Zvezdu

FK Crvena zvezda

 

Terzić kaže za Milojevića da je mlad i moderan trener, ali već 10 godina trener.


- Spremao je on sebe za ovu veliku ulogu, za veliku scenu. Iz prve je rekao: ''Spreman sam, dolazim''. Uhvatio prvi avion i došao. Ciljevi Zvezde su jasni, prihvatio je to. Grupa u Ligi Evrope nam liči na grupu Lige šampiona - rekao je Terzić.

Glavni operativac kluba sa Marakane istakao je da očekuje da Milojević bude dugoročno rešenje za trenera, uprkos tome što će ugovor biti potpisan na godinu dana i automatski produžen za još godinu ako se osvoji titula u Superligi.

- Ugovor je potpisan na godinu, još godinu u slučaju osvajanja titule. Očekujemo da Miloš bude dugoročno rešenje - rekao je generalni direktor prvaka Srbije.

Terzić se zahvalio prethodnom treneru Dejanu Stankoviću na svemu što je uradio za klub.

- Hvala Dejanu Stankoviću na svemu što je učinio za naš klub u tri godine. Otišao je kao pobednik. Nije uobičajeno da trener posle osvajanja duple krune i sedam bodova prednosti, plasmana u Ligu Evrope, ode i podnese neopozivu ostavku. Zamolio je da ga ne ubeđujemo i rekao da je to njegova konačna odluka. Ostaće zabeleženo da smo zabeležili 22 boda u Ligi Evrope, duple krune, dominantno vodimo u prvenstvu, imali istorijske dvomeče protiv Milana i Rendžersa. Vrata su mu uvek otvorena, on je deo Zvezde, svih nas, prijatelj pre svega i navijača i svih nas - istakao je Terzić.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading