REAGOVAO SAM TAKO JER VOLIM ZVEZDU Kanga izjavio da je teško gledati svoj tim kako se bori, a vi ne možete ništa učiniti (FOTO/VIDEO)
Printscreen

Srpski prvak ni treću godinu zaredom nije uspeo da se domogne elitnog takmičenja. U revanš meču sa Makabi Haifom na Marakani odigrao je samo 2:2, čime nije nadoknadio zaostatak od 2:3 iz prvog duela u Izraelu.

Kanga je bio u centru pažnje utakmice u Beogradu, ali zbog nefudbalskih razloga. Oštro je negodovao zbog izmene tokom drugog poluvremena ušavši u verbalni sukob sa trenerom Dejanom Stankovićem.

Kanga je prvo poslao poruku na društvenim mrežama posle ispadanja. 

- Hvala svima na ogromnoj podršci i bezuslovnoj ljubavi koju nam pružate! Nismo uspeli da se kvalifikujemo za Ligu šampiona, ali pred nama je Liga Evrope i šampionat, potrudićemo se da vas ovaj put ne izneverimo. Vaša podrška me puno znači, hvala vam još jednom i volim vas! - napisao je Kanga, uz video sa svojim potezima.

Sada se oglasio povodom incidenta kada je izveden iz igre. 

 - Želim da se izvinim za moje ponašanje koje nije bilo pristojno. Nisam želeo bilo koga da uvredim, moja reakcija je bila zbog prevelike ljubavi prema Zvezdi i bilo mi je teško da gledam svoj tim, a da ne mogu da im pomognem, napisao je Kanga na društvenoj mreži Instagram. 

 

 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading