IZBEGNUTE OZBILJNE MINE Posle šoka navijači Zvezde su čuli najbolje moguće vesti, evo protiv koga mogu da igraju u Ligi Evrope
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Na žrebu za grupnu fazu Lige Evrope - koji je zakazan za petak od 12 časova u Nionu - Crvena zvezda će biti u prvom šeširu, što joj se nikada do sada nije desilo.

Iako ne znamo još sve timove koji su se plasirali u grupnu fazu Lige Evrope, već sada ,može da se konstatuje da Zvezda neće moći da igra sa timovima iz najboljeg šešira u kome su još sledeći timovi: Roma, Mančester junajted, Arsenal, Lacio i Braga, a vrlo moguće još i Rendžers i Dinamo Zagreb.To naravno zavisi od njihovih rezultata u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

STRELAC PRVOG ZVEZDINOG GOLA PORUČIO Ovo je baš teško, samo nam je sreća falila

Sa kim Zvezda može da igra?

Iz drugog šešira sigurni su Dinamo Kijev, Fejnord, Ren, Monako, Karabag i Real Sosijedad, dok je izvesno da će u ovo takmičenje proći i Olimpijakos i Malme. Ukoliko pak Gent napravi iznenađenje u revanšu protiv Omonije, to bi moglo da dovede do određenih pomeranja.

U trećem šeširu čekaju najverovatnije Ludogorec, Šerif, Betis, Midtjiland, Ferencvaroš, Union Berlin, Frajburg i Fenerbahče, a i letimičan pogled na ove timove govori da ima vrlo ozbiljnih "mina" koje bi trebalo izbeći.

Što se tiče poslednjeg šešira, u njemu su trenutno Nant, Šturm Grac, AEK Larnaka, Omonija, Cirih, Union, Trabzonspor i Silkeborg, a jasno je da su moguća minimalna odstupanja pošto su trenutni izgledi šešira izvedeni na osnovu rezultata prvih utakmica plej-ofa Lige šampiona i Lige Evrope.

Bonus video:

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading