OVO NIKADA NISTE VIDELI, KAO DA SU SA DRUGE PLANETE Slavni košarkaš o utakmici crveno-belih i Makabija: Zvezdini navijači čvrsti, veruju u pobedu
Foto: ALO/Marko Metlaš

Avdija, koji je veoma poštovan u Izrealu, govorio je o atmosferi na stadionu "Rajko Mitić" rekavši da je takav ambijent "druga planeta".

- Bio sam na utakmicama Arsenala i Barselone gde je bilo 100.000 gledalaca. Ovo što se dešava u Srbiji iz perspektive publike je nešto drugo. To što se dešava na fudbalskim utakmicama tamo je nešto što do sada niste videli, to je druga planeta - rekao je Avdija.

Zufer ističe da su navijači Zvezde ubeđeni u prolaz u grupnu fazu Lige šampiona.

- Srbi su uvereni da je rezultat iz prve utakmice dobar za njih, sigurni su da će nošeni publikom proći dalje. Ova utakmica donosi mnogo novca, a on je za klub veoma važan - naveo je on.

U prvoj utakmici Izrealci su slavili 3:2, a Avdija upozorava šta ekipa iz Haife ne sme da dopusti crveno-belima.

- Makabi ne sme da primi gol na početku. Ako se to desi oni neće moći da izdrže pritisak koji ih očekuje na terenu. Ako prebrode te uvodne minute onda će moći da igraju. Sve zavisi od početka utakmice, ali su šanse 50:50 - objasnio je on.

Utakmica između Crvene zvezde i Makabija igra se u utorak u 21 sat.

Inače, Zvezda za ovaj susret sprema spektakularnu koreografiju, te su navijači apelovali da svako ko nema crvenu ili belu jaknu ili duks (zavisno od sektora), da preko nje obuče crvenu ili belu majicu kako bi koreografija uspela.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading