KVALITETNIJI SMO, NEKA SE PONOVI KRASNODAR Fudbaler Crvene zvezde poručio: Daćemo sve od sebe da se plasiramo u Ligu šampiona
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Crvena zvezda je 2017. godine savladala Ruse sa 2:1 i plasirala se u grupnu fazu Lige Evrope, a Kanga je na toj utakmici postigao evrogol.

Šampion Srbije u utorak u 21.00 dočekaće Izraelce na stadionu "Rajko Mitić" i juriti zaostatak od 3:2 iz prve utakmice u Haifi.

KVALITETNIJI SMO, NEKA SE PONOVI KRASNODAR Fudbaler Crvene zvezde poručio: Daćemo sve od sebe da se plasiramo u Ligu šampiona

EPA/Koča Sulejmanović

 

- Iako smo izgubili, imamo aktivan rezultat pred revanš i daćemo sve od sebe da se plasiramo u Ligu šampiona. Smatram da imamo kvalitet da igramo grupnu fazu elitnog evropskog takmičenja, i da smo to već pokazali do sad, ali utakmica u utorak biće nešto posebno za sve nas. Mnogo volimo da igramo kada je Marakana puna, i siguran sam da će tako biti - izjavio je Kanga za zvanični sajt Crvene zvezde i dodao:


- Iskusni smo, znamo da igramo ovakve mečeve, i iskreno jedva čekam utakmicu. Naravno, poštujemo Makabi, ali teren će reći sve. Takođe, dobro se sećam utakmice protiv Krasnodara u Beogradu i gola koji sam postigao, ne bih imao ništa protiv da se to ponovi u utorak.

Gabonac je istakao da se raduje najavljenoj crveno-beloj koreografiji na tribinama.

- Nikad neću zaboraviti atmosferu koja je bila na meču sa Pjunikom gde su svi bili u dresovima, a sada se sprema nešto još bolje. Biće to bukvalno crveno-bela koreografija, gde će ceo stadion biti u najlepšim bojama na svetu. Iskreno, ne samo ja, već i svi u svlačionici pričamo o tome i uzbuđeni smo. Pozivam sve navijače da ispoštuju akciju i da na sever i jug dođu u belim, a na istok i zapad u crvenim majicama, kako bi još jednom poslali poruku da smo svi kao jedan. To će biti naš vetar u leđa u utorak - rekao je Kanga.

Petostruki uzastopni šampion Srbije Crvena zvezde obavestila je navijače da je za meč sa Makabijem već prodato 35.000 ulaznica i da bi već za dva dana čitav kapacitet stadiona "Rajko Mitić" mogao da bude rasprodat.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading