PEŠIĆEVE REČI DIRNULE SVE ZVEZDAŠE Otkrio kome je posvetio gol, pa poslao moćnu poruku
FK Crvena zvezda

-  Bilo je sparno, međutim to ne treba da bude izgovor. Krenuli smo panično, rano primili gol, potom preokrenuli rezultat. U drugo poluvreme smo ušli naivno, znali smo da će oni izaći visoko i pokušati da postignu brz gol, a oni su uspeli i da preokrenu rezultat. Teško je bilo igrati posle toga, pogotovo jer smo naivno primili golove. Ipak, sledi revanš u Beogradu i spremamo se za to - počeo je Pešić.

Udarac Kataija sa dvadesetak metara zakačio je napadač Zvezde i poslao u mrežu Makabija za veliku radost u datom trenutku.

 
- To je fudbal, treba biti uvek na pravom mestu. Ipak, imao sam još jednu šansu posle gola... Trebali smo u prvom poluvremenu da iskoristimo dve, tri situacije iz konotre bolje, da postignemo pogodak... 
 
Gol je posvetio ćerki Lenki koja se danas rodila.
 
- Gol je za Lenku, danas je moj dan što se toga tiče, najlepši mogući. Ipak, krenula je lepo i utakmica, na kraju se završila loših rezultatom...
 
Pouke će se definitivno izvući pred revanš
 
- Sigurno ćemo izvući velike pouke iz ove utakmice. Znali smo da je Makabi brz napred, da ima dobru tranziciju... Mi smo kroz izmene pokušavali da prmenimo nešto... Ipak, u Beogradu ćemo imati prednost naših navijača koji su uvek 12. igrač. Odlična je bila atmosfera i večeras, ali svi znamo šta nosi Marakana i ako dobro uđemo u meč i postignemo gol, znamo šta sledi. Prvo da odmorimo dobro, a od sutra da krenemo da se spremamo za meč - podvukao je Pešić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading