PLANULE KARTE U SEKUNDI Zvezdu u Izraelu čeka paklena atmosfera
EPA

U sekundi su karte planule! 

Crvena zvezda u sredu igra prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv izraelskog Makabija u Haifi, a ulaznice za meč su odavno već "planule" i navijači se nadaju da će u prodaju biti pušten još jedan mali kontigent karata pošto je zainteresovanost za utakmicu ogromna. 

 Izraelski mediji prenose da je prodato 27.000 karata, što je oko tri hiljade manje od ukupnog kapaciteta stadiona, s tim da je manji zbog bezbednosti, a sprema se paklena atmosfera. 

-Ne sećam se da sam ikada video nešto ovako. Hiljade ljudi je ostalo bez ulaznice, publika je gladna - poručili su iz Haife za izraelski portal "Sport5" koji prenosi da još nije poznato da li će biti ulaznica za gostujuće navijače, odnosno još su u kontaktu sa Crvenom zvezdom oko toga.

PLANULE KARTE U SEKUNDI Zvezdu u Izraelu čeka paklena atmosfera

EPA

 

CRVENO-BELO NA ČETIRI STRANE SVETA Nek se smrzne Makabi - "delije" spremaju novi spektakl

Koliko stanovnici Haife vole fudbal najbolje govori podatak da ih u proseku na mečevima domaće lige prati 24.000 navijača, što je najviše u čitavom Izraelu, a nezvanični podaci govore da četvrtina stanovnika Izraela navija upravo za njih.

Nema sumnje da Zvezdu u sredu (21.00) čeka paklena atmosfera, ali isto će biti i Makabiju u revanšu.

Podsetimo, Makabi je u kvalifikacijama za Ligu šampiona prvo priredio veliko iznenađenje eliminisavši grčki Olimpijakos (ukupno 5:1), da bi potom bili bolji i od kiparskog Apolona (ukupno 4:2). Njihovo prvenstvo inače još nije počelo, tako da su odmorili za razliku od Crvene zvezde prethodnog vikenda. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading