NOVI ZVEZDIN BOMBASTIČAN TRANSFER Ostvarila se stara želja "Marakane",  uskoro stiže novo pojačanje
Vladimir Marković

Crvena zvezda će uskoro kompletirati tim još jednim pojačanjem – defanzivnim vezistom Šerifa Edmundom Adom (22 godine, 180 centimetara). Igrač iz Gane je stara želja sportskog sektora na "Marakani", a transfer je dogovoren!

Ado je pristao da dođe među crveno-bele – najpre na pozajmicu, uz mogućnost otkupa njegovog ugovora na kraju sezone. Do ozvaničenja dogovora ostali su samo detalji, ali sada je potpuno izvesno da će Dejan Stanković dobiti veliko pojačanje na poziciji zadnjeg veznog.

Ado je reprezentativac Gane, a u Šerifu je proveo godinu dana, tokom kojih je sa saigračima eliminisao Crvenu zvezdu iz kvalifikacija za Ligu šampiona, potom i Dinamo Zagreb, a zatim je bio hit grupne faze LŠ i bio je standardan u svim utakmicama. Takođe, učestvovao je u istorijskoj pobedi Moldavaca na gostovanju Real Madridu, 2:1.

Ado je bio Zvezdina želja i prošle zime, bilo je očekivano da dođe posle odlaska Njegoša Petrovića, ali se transfer tada nije dogodio. Zato će vezista iz Akre ovog leta konačno stići u Stankovićev tim i biće važan adut tokom evropske jeseni i u borbi za titulu Superlige.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading