CRVENO-BELI OTVARAJU BLAGAJNE Poznate cene ulaznica za utakmicu Zvezda - Makabi Haifa
FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda je izdao saopštenje za navijače pred utakmicu plej-ofa za Ligu šampiona.

Prodaja ulaznica za utakmicu protiv Makabija iz Haife na stadionu „Rajko Mitić“, koja je zakazana za 23. avgust u 21 čas, odvijaće se isključivo na blagajnama, pa će svi oni koji dođu na današnji duel protiv Voždovca (20:45) moći da kupe ulaznicu za ovaj odlučujući evropski meč, što je posebno važno jer onlajn kupovina neće biti dostupna za ovaj duel. 

Karte neće biti dostupne za prodaju državljanima Izraela, a prilikom ulaska na stadion svako će biti dužan da uz kartu pokaže svoj identifikacioni dokument. Državljani Izraela će moći da budu smešteni isključivo u boksu odvojenom za gostujuće navijače.

- U subotu 13. avgusta blagajne će raditi od 12 časova do 20 sati i 45 minuta. Zatim će se prodaja karata nastaviti od ponedeljka 15. avgusta tokom radne nedelje od 10 do 19 časova. Očekujemo u narednih par dana da stadion bude rasprodat, te bi o eventualnim daljim terminima prodaje naknadno obavestili naše navijače - navodi se na sajtu Zvezde. 

CRVENO-BELI OTVARAJU BLAGAJNE Poznate cene ulaznica za utakmicu Zvezda - Makabi Haifa

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

ZVEZDU ČEKA PAKLENA ATMOSFERA U HAIFI Za samo 24 sata Makabi prodao 15.000 karata

Cene karata su sledeće:

Zapad – 2400 dinara

Istok – 2000 dinara

Sever / Jug – 1000 dinara

Zvezda navodi i da će prodavati karte u Servisu za članstvo za utakmicu u Izraelu, gde se očekuje da dođe više od 200 navijača Zvezde.

- Takođe, prva utakmica plej-ofa je izuzetno značajna za naš klub kako bi obezbedili što bolji rezultat pred revanš. Karte za utakmicu koja su igra u Izraelu 17. avgusta od 21 čas po srpskom vremenu od danas će se prodavati u Servisu za članstvo na stadionu „Rajko Mitić“. Ulaznice koje su u prodaji su za navijačku tribinu, a cena iznosi 27 evra. Prodaja ulaznica za prvi meč će se odvijati i u ponedeljak od 10 do 19 časova takođe u Servisu za članstvo. Karte za utakmicu u Haifi biće dostupne za prodaju i u Izraelu na dan utakmice o čemu ćemo naknadno obavestiti zvezdaše - navode crveno-beli. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading