STANKOVIĆ PRED VOŽDOVAC Svi rade dobro, na slatkim sam mukama koga odabrati
FK Crvena zvezda

Crveno-bele u sredu, 17. avgusta očekuje gostovanje Makabiju u Haifi u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu šampiona, pa se očekuje da Stanković "promeša karte" pred prvenstveni duel.

-Sigurno da će biti neka promena, ali ne mnogo, jer kada igraš na dva fronta ili tri, kad počne Kup Srbije, nije lako, s obzirom da idemo na pobedu u svakoj utakmici. Bitno je da se posle tih utakmica radi dobar oporavak, da se igrači što pre osveže i spreme za naredni meč. Mi imamo širok roster, uvek mogu da računam na adekvatne zamene. Svi rade dobro, na slatkim sam mukama koga odabrati - izjavio je Stanković za klupski sajt.

Strateg aktuelnog prvaka Srbije i lidera Superlige osvrnuo se i na status Aleksandra Pešića i Mirka Ivanića, koji su zbog lakših povreda propustili put u Jerevan i gostovanje Pjuniku u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

-Nismo riskirali, osetili su blage probleme. Znamo šta nas čeka u narednom periodu i kolika je važnost utakmice. Imali smo taj luksuz da možemo sebi da dopustimo da u Jermeniju otputujemo bez Pešića i Ivanića. Oni su juče radili sa ekipom, radiće i danas i po završetku ovog treninga ćemo odlučiti da li će oni sutra nastupiti - rekao je Stanković.

STANKOVIĆ PRED VOŽDOVAC Svi rade dobro, na slatkim sam mukama koga odabrati

ABA liga/Dragana Stjepanović

 

PROBLEMI Dejan Stanković ima veliku glavobolju pred napad na Ligu šampiona, ovo je razlog


Norvežanin Ohi Omoijuanfo prethodne četirti utakmice presedeo je na klupi.

-Ohi je tu, radi. Uvek kada neko fali, kada ga nema, ne priča se o momcima koji igraju, daju golove i rade za tim. Uvek se izvlači neko ko nije tu, čisto da bi se pitalo za zdravlje. Ohi je dobro i spreman je, tako da idemo dalje - izjavio je trener Zvezde.

Fudbaleri Crvene zvezde posle pet kola Superlige imaju 12 bodova koliko i drugoplasirani Čukarički, ali crveno-beli imaju meč manje jer su zbog evropskih obaveza odložili duel petog kola protiv Vojvodine.

Sa druge strane, Voždovac je posle pet odigranih utakmica osvojio osam bodova i nalazi se na sedmom mestu Superlige. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading