ZVEZDIN ZALOG ZA BUDUĆNOST Ugovori za osmoricu crveno-belih bisera
FK Crvena zvezda

Talentovani fudbaleri ugovore su potpisali u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i direktora omladinske škole Dragana Mladenovića.

Ugovore su potpisali: Marko Čurić (2003, centralni vezni), Mlađan Ivanković (2004, centralni vezni), Dragan Tegeltija (2006, desni bek), Uroš Tegeltija (2006, krilni napadac), Nemanja Durišić (2006, centralni napadac), Veljko Milosavljevic (2007, štoper), Andrija Maksimović (2007, ofanzivni vezni) i Ognjen Mišić (2007, krilni napadač). Dečacima se prvo obratio predsednik kluba Svetozar Mijailović.

- Pre svega bih pozdravio roditelje talentovanih mladića i čestitao im na tome što su stvorili ljude koji su danas potpisali ugovor sa Crvenom zvezdom. Želim da im ugovor bude podsticaj za dalji rad i napredak, te da u budućnosti potpisuju što više ugovora, jer će to biti znak da dobro igraju. Zvezda je ponosna na dečake koji su uspeli da dobiju preporuku da ih rukovodstvo Omladinske škole i njihovi treneri predlože za potpisivanje ugovora. Momci, želim vam uspeh i ovo je samo jedan korak na putu za koji ste se opredelili. Čeka vas ozbiljan i naporan rad, jer savremen fudbal nije samo igra, nego i više od toga. Potrudite se da opravdate ukazano poverenje - istakao je Mijailović.

Čestitke su potom usledile i od direktora Omladinske škole, Dragana Mladenovića, on je najbolje upoznat sa kvalitetima i talentom dečaka.

- Dobili ste dobru polaznu osnovu za ono što vas očekuje sada kada ste profesionalci. U skladu sa ugovorom koji ste potpisali, morate tako da se ponašate na terenu i van njega, a obaveze su vam dobro poznate kada je reč o treninzima. Ipak, nadam se da ćete uspeti da se pokažete i u privatnom životu, i tu pre svega mislim na školovanje. Od vas svi u klubu očekuju da pre svega budete dobri ljudi i da se odričete nebitnih stvari u životu kako biste mogli da ostvarite ciljeve, a tu mislim na fudbalsku karijeru koja je zahtevna i traži odricanje. Čestitam vama i vašim roditeljima, i još jednom, od vas očekujem posvećenost na treninzima, te spremnost da ispunite zahteve koje treneri budu tražili - rekao je Mladenović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading