STANKOVIĆ PRED PLEJ-OF U Ligu šampiona se ne ulazi lako, biće vruće
Vladimir Marković

Posle važne i ubedljive pobede, trener Crvene zvezde, Dejan Stanković, izjavio je da se prvo okreću Voždovcu, a tek onda Makabiju. 

- Već smo mislima okrenuti na Makabi, ali na Voždovac, pa tek onda Makabi. Pričali smo juče o tome, obaveza i veličina ovog kluba nam daju motiv da idemo na pobedu u svakoj utakmici. Intenzitet nije bio kao u Beogradu, ali kad dođeš sa 5:0, sve imaš pod kontrolom. Čestitke momcima i hvala navijačima koji nas bodre. Nas čeka, kada pričamo o Evropi, jedan lep i jak dvomeč. Neće biti lako, ali ne ulazi se lako u Ligu šampiona. Bićemo jaki, bićemo spremni i kod njih je vruće, kod nas će biti još toplije. Što se tiče Evrope, veliki izazov za sve nas - rekao je Dejan Stanković. 

Dejan Stanković je po prvi put ove sezone izašao i sa trojkom Sanogo - Kanga - Kangva na sredini terena, dok je Seku Sanogo napustio teren već posle 45 minuta. 

- Korektno su odigrali, ritam nije bio isti kakav je bio u prvoj utakmici. Kod nas u timu svi zaslužuju da igraju, tako rade i treniraju, kod nas nema nekog ko neradom može da odmogne. Imamo spremne momke, Sanogo je igrao poluvreme, Srnić se vratio posle povrede, ostlai su imali minutažu kako smose dogovorili. Bitno je imati sve momke kad se ulazi u dvomeč koji donosi mnogo.

ZVEZDA OVERILA PLASMAN U PLEJ-OF KVALIFIKACIJA ZA LIGU ŠAMPIONA Crveno-beli sa pola snage slavili u Jermeniji

Naredni protivnik Crvene zvezde jeste ekipa Makabija, koja je ubedljiva bila protiv Olimpijakosa u Pireju (4:0), a iako su od Apolona izgubili na Kipru sa 2:0, rezultat iz prvog meča (4:0) im je doneo prolaz u narednu fazu.

- Bila je izuzetna utakmica od strane Makabija, ozbiljan presing, ozbiljna tranzicija, brzina, tehnička sposobnost... Jedna mnogo kvlaitetna keipa u svakom segmentu igre, ne mogu naći manu. Ima dosta faktora, pritisak, važnost, domaći, gostujući teren... Skautiranje. Detalji će odlučivati. Ali razmišljam pozitivno, ohrabruju me nastupi naših momaka. Ohrabruje kako izgledamo i kad ne idemo sa 100 odsto, kad držimo sve pod kontrolom, osećam da smo stvarno dobri. Idem pozitivno sa uverenjem da možemo da napravimo nešto veliko. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading