OVERA PLASMANA U PLEJ-OF Evo kako izgleda potencijalni tim Zvezde za meč protiv Pjunika
Alo!/Vladimir Marković

Zvezda je u prvom meču u Beogradu ubedljivo pobedila 5:0, a revanš je sutra od 19 sati u Jerevanu. Stanković u odnosu na utakmicu na Marakani neće moći da računa na povređene Aleksandra Pešića i Mirka Ivanića, dok zbog suspenzije u sastavu neće biti Milana Rodića.  

Upravo bi u odbrani moglo da dođe i do najveće rokade. Šansu će dobiti Marko Gobeljić uz desnu aut-liniju budući da Rodić nema alternativu. Odnosno, ima, ali Irakli Azarovi još uvek nije stekao pravo nastupa u Ligi šampiona za crveno-bele. Očekuje se da ostatak ostane isti kao i u Beogradu. Odnosno, Milunović, Dragović i Eraković koji bi u tom slučaju igrao desnog beka. 

PREKID SARADNJE Voždovac ostao bez trenera pred utakmicu na "Marakani"

OVERA PLASMANA U PLEJ-OF Evo kako izgleda potencijalni tim Zvezde za meč protiv Pjunika

Alo!/Vladimir Marković

 

Kanga i Kangva će ponovo držati manevar crveno-belih, a zbog izostanka Mirka Ivanića nešto "centralniju" poziciju dobiće Aleksandar Katai. Osman Bukari je zacementiran po desnoj strani. Šansu od prvog minuta bi mogao da dobije i Stefan Mitrović koji je u Beogradu postigao i gol. 

Promena se očekuje i u napadu pošto se u startnu postavu vraća Milan Pavkov. Pitanje je da li bi golgeter iz Begeča dobio šansu od prvog minuta da je Pešić zdrav, iako je Pavkov najbolji strelac tima uz Bukarija od početka sezone. Naravno, na golu će biti Milan Borjan. 

Potencijalni tim Crvene zvezde - Borjan - Gobeljić, Dragović, Milunović, Eraković - Kanga, Kangva - Mitrović, Katai, Bukari - Pavkov.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading