NEVIĐENI HAOS ZBOG SUKOBA U POJASU GAZE Da li će Zvezda putovati u Izrael na potencijalni meč sa Makabijem?
FK Crvena zvezda

Razlog otkazivanja meča  između Juventusa i Atletiko Madrida je bezbednosna situacija u Izraelu, zbog koje fudbaleri Stare dame nisu hteli da putuju u Tel Aviv, a takvu odluku pozdravili su u Atletiko Madridu. 

Postavlje će pitanje, ukoliko se ne smiri situacija u Gazi, gde će Makabi ugostiti Zvezdu i da li će crveno-beli želeti da idu u Izrael. Doduše, jedan i drugi tim moraju da odigraju revanš mečeve u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali njihovim rivalima je potrebno čudo kako bi se domogli naredne runde preko Zvezde i Makabija. 

Makabi Haifa je u prvom meču 3. kola pobedio sa 4:0 Apolon i ostaje Izraelcima samo u revanšu da potvrde plasman u plej-of, ako i Crvenoj zvezdi, koja je demolirala na "Marakani" Pjunik sa 5:0. 

NEVIĐENI HAOS ZBOG SUKOBA U POJASU GAZE Da li će Zvezda putovati u Izrael na potencijalni meč sa Makabijem?

Vladimir Marković

 

OD "ANONIMUSA" DO LJUBIMCA "DELIJA", ODLAZAK "PREKO BARE" I JEDNA PORUKA KOJA JE PROMENILA SVE Degenek za "Alo!" najavljuje novi povratak na "Marakanu": Vratiću se u Zvezdu

Prvi meč će biti u Haifi 16. ili 17. avgusta, a revanš je u Beogradu 23. ili 24. Prethodno, Zvezda u utorak od 19 časova gostuje Pjuniku, dok Makabi na Kipru igra revanš duel sa Apolonom (19.00). 

Izrael je u petak započeo napade na ciljeve u pojasu Gaze kako bi sprečio raketne udare Islamskog džihada koji je želeo da odgovori na hapšenje jednog palestinskog vođe na okupiranoj Zapadnoj obali. Izraelska vojska je potvrdila da je od petka popodne do sinoć na Izrael ispaljeno više od 160 raketa iz pojasa Gaze, preneo je ranije Tajms of Izrael. Vojska je navela da je izraelski raketni odbrambeni sistem Gvozdena kupola pokazao 95 odsto uspešnosti u presretanju palestinskih projektila. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading