Zvezdina sezonska karta za celu porodicu
Foto: ALO/Marko Metlaš

- Zvezdašima je na raspologanju porodična sezonska karta za istok, zapad i VIP zapad. Vlasnici ove karte ukoliko se radi o sektoru zapad i istok mogu kao nosioci prodične sezonske ulaznice da obezbede čak pet dodatnih karata za decu po ceni od samo 1000 dinara, dok je u slučaju sektora VIP zapad cena dodatne karte 4000 dinara. 

Cena porodične sezonske ulaznice za istok je 9000 dinara, dok je u slučaju obnove potrebno izdvojiti 5000 dinara. Oni navijači koji se odluče da utakmice porodično prate sa zapadne tribine sezonsku kartu mogu obezbediti za 10000 dinara, a u slučaju obnove za 5000 dinara. Klub je dao mogućnost kupovine i porodične sezonske karte za VIP zapad čija cena iznosi 14500 ili ukoliko se obnavlja 7000 dinara.

Pored toga, svako ko se odluči za kupovinu godišnje ulaznice ostvaruje određene benefite, kao što su:

1.Rezervisano mesto

2.Sezonske karte važe za oba kola kvalifikacija za UEFA takmičenja

3.Pravo preče kupovine paketa grupne faze UEFA takmičenja sa popustom (popust je 30%)

4.Pravo preče kupovine karata za prolećnu sezonu UEFA takmičenja

5.Niža cena naredne sezone

6.Prioritet pri manjem kapacitetu

Nema sumnje da će se broj aktivnih članova uvećavati iz dana u dan, na čemu naš klub posebno radi. Pokazatelj toga jesu i upravo ovi benefiti, na koje ostvaruju pravo svi oni koji imaju aktivnu sezonsku kartu, a njih je već sada mnogo. Jedno je sigurno – očekuje nas nezaboravna sezona, a vi budite uz Crvenu zvezdu uvek i u svakom trenutku - navedeno je na sajtu crveno-belih.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading