ALO! I ZVEZDA VAM POKLANJAJU DRES ZA EVROPSKI MEČ
FK Crvena zvezda

Tokom narednih pet dana, naši čitaoci će imati priliku da osvoje dres Crvene zvezde u okviru nagradne igre koja je u skladu sa akcijom koju su pokrenuli navijači aktuelnog šampiona države. Sve sa ciljem da se na prvu utakmicu (3. avgust, Pjunik, 20.45) dođe u Zvezdinim dresovima.

Novo pitanje će biti postavljeno u nedelju 31. jula od 11.00, a sve što treba da uradite je da tačno odgovorite. Pitanje će biti postavljeno na Alo! instagramu.

ZVEZDO, NEMAŠ ČEGA DA SE PLAŠIŠ Pjunik se nije proslavio pred dolazak u Beograd, Ararat odneo sva tri boda iz Jerevana

Pratite nas na društvenim mrežama, osvojite nagradu, kupite ulaznicu za meč, uveličajte otvaranje evropske sezone srpskog šampiona i ispunite očekivanja kapitena ekipe Milana Borjana. 

- Očekujem punu Marakanu na evropskoj premijeri. Navijači su bili sjajni i u dva uvodna kola kada smo igrali na našem stadionu, oduševili su nas i bodrenjem i posetom, tako da sam siguran da će na prvom evropskom meču da ispune stadion. Još zanimljivije je to što će svi da dođu u dresovima, tako da će atmosfera sigurno biti nezaboravna. Jedva čekam utakmicu - rekao je kapiten crveno-belih Milan Borjan. 

Dobitnik jučerašnjeg dresa je jovan444pa!

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading