ZABAVA ZA MALIŠANE SE NASTAVLJA Pobedi u fan zoni na "Marakani" i šutiraj penal Milanu Borjanu
FK Crvena zvezda

 

Crvena zvezda će u petak od 21 čas ugostiti Radnik u okviru četvrtog kola Superlige, a na zapadnoj tribini biće postavljena specijalna fan zona koja će trajati sve do 20:50. I ovog puta ćete imati priliku da testirate jačinu šuta, te da ukoliko budete najbolji u tome tokom čitave jeseni, imate priliku da izvedete penal Milanu Borjanu.

Već protiv Kolubare najmlađi navijači su mogli da testiratju jačinu šuta, a da je ova atrakcija izazvala pravo oduševljenje kod navijača, govori činjenica o ogromnom redu ispred simulacije fudbalskog terena koju je postavljen na zapadnoj strani stadiona "Rajko Mitić". Pobednici u četiri kategorije - do 10, do 15, do 18 i preko 18 godina, su kao nagradu dobili majice, a atmosfera i druženje koje se napravilo prvi ovom testiranju bilo je neprocenjivo. 

 


 
Ipak, ono što je glavna nagrada je izvođenje penala kapitenu koji će čuvati Zvezdin gol do kraja karijere. Tokom čitave jeseni, pred utakmice domaćeg prvenstva, organizovaće se testiranje, a oni koji u četiri konkurencije budu najbolji od svih, imaće tu čast da šutiraju penal Milanu Borjanu.
 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading