ALO! I ZVEZDA VAM POKLANJAJU DRES ZA EVROPSKI MEČ!
FK Crvena zvezda

Crvena zvezda se sprema za evropski start ( Pjunik 3. avgust, 20.45 na "Marakani"), a navijači su pokrenuli akciju da svi na stadion dođu u dresovima, pa se i naša redakcija uključuje u taj poziv, tako što ćemo pet dana (sem petka, kada je na programu Zvezdina utakmica) deliti po jedan dres na našim mrežama.

Akcija kreće u sredu 27. jula od 10.00, a sve što treba da uradite je da tačno odgovorite na pitanje koje će biti postavljeno na Alo! instagramu. Kada date tačan odgovor, ulazite u uži izbor, a pobednik će biti nasumično odabran. 

Da i vi budete deo tog spektakla, treba da osvojite dres i da kupite ulaznicu za meč na Marakani, a na stadion zove i Aleksandar Кatai. 

- Svaki put je poseban osećaj pred evropske utakmice, iako sam ih odigrao mnogo u dresu Crvene zvezde. Međutim, one sa sobom nose težinu, ali i pozitivan naboj, jer tad smo svesni da će tribine stadiona da budu pune, a tako najviše volimo da igramo. Pozvao bih navijače da na evropsku premijeru dođu u Zvezdinim dresovima i da se tako na tribinama napravi atmosfera za pamćenje - istakao je dribler iz Srbobrana.

OVO JE MNOGIMA PROMAKLO Deki dao šansu klincu, a onda pao u trans posle njegovog gola (VIDEO)

Кataiju je sezona počela kao iz snova. Prvo mu je uručena nagrada "Bora Кostić" za najboljeg strelca Crvene zvezde u prethodnoj sezoni, potom je odigrao 150. utakmicu u klubu, a zatim ušao među 10 najboljih strelaca u istoriji srpskog šampiona.

Zvezda i Alo! su uradili svoje, sada su na potezu navijači...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading