SJAJNA AKCIJA CRVENE ZVEZDE Pobedi u fan zoni i šutiraj penal Borjanu
FK Crvena zvezda

Crvena zvezda će u subotu od 20 časova ugostiti Kolubaru u okviru drugog kola Mozzart Bet Superlige, a na zapadnoj tribini biće postavljena specijalna fan zona koja će trajati sve do 19:50, a crveno-beli su pripremili brojne zanimljivosti i jednu posebnu atrakciju za sve mlade navijače. 

Zvezda uvek misli na svoje navijače, a ipak sada su spremili nešto novo. Reč je o tome da će navijači imati priliku da testiraju jačinu šuta, podeljeni u četiri starosne kategorije - do 10, do 15, do 18 i preko 18 godina. Pobednici u šutiranju u subotu će kao nagradu dobiti majicu, ali to nije sve. Tokom svake domaće prvenstvene utakmice imaće ovo takmičenje, a na polusezoni će oni koji su bili tokom čitave jeseni najbolji, biti proglašeni za pobednike. Nagrada će biti izvođenje jedanaesterca Milanu Borjanu, čoveku koji je toliko važnih penala kao golman Crvene zvezde odbranio...

- Dođite na Marakanu, saznajte koliko vam je jak šut, osvojite majicu, bodrite naše fudbalere i vodite ih do nove pobede! A ukoliko vam je šut toliko jak, da niko neće tokom čitave jeseni uspeti snažnije da udari loptu nogom, bićete u prilici da izvedete penal, a na gol-liniji će vas čekati Milan Borjan - navodi se na sajtu Zvezde.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading