ČEKA ME VELIKI IZAZOV Vlada Jovanović po prvi put kao trener Zvezde: Hemija izuzetno važna, potrebna nam je podrška sa tribina
KK Crvena zvezda

 

Novi trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović prvi put se obratio javnosti sa te funkcije i obećao da će crveno-beli biti tim koji će svakom moći da izađe na crtu.


- Želimo da budemo konkurentni u svim takmičenjima. Želimo da oformimo tim koji je kadar da izađe na crtu svakoj ekipi i da ide na pobedu. Sa moje strane, kao trener sigurno da želim da izvučem najbolje iz igrača. Hemija u tom timu će biti izuzetno važna jer je sve usko povezano. Iz dobre atmosfere stvara se pozitivna energija iz koje dolaze dobre igre - rekao je Jovanović za klupski sajt KK Crvena zvezda.

On je poručio da zna kakvi ga izazovi očekuju na najvećem trenerskom ispitu karijere.

Foto: aba-liga.com/Zadar/Zvonko Kucelin

 


- Čeka me veliki izazov, samim tim i obaveza koju nosi mesto trenera Crvene zvezde. Potpuno sam svestan šta se očekuje od Crvene zvezde i kada sam prihvatio ovaj poziv, prihvatio sam i da živim sa tim, ali i da dam svoj maksimum! Siguran sam da možemo da ostvarimo ambicije, ali iza toga mora da stoji veliki rad i posvećenost, a iz toga će, svi to želimo i čvrsto verujem, doći i dobri rezultati - izjavio je Jovanović.

Novi strateg šampiona Srbije i ABA lige istakao je da će ekipi u novoj sezoni mnogo značiti podrška navijača.

- Podrška naših navijača nam je izuzetno važna. Kada je imate od najboljih i najvernijih navijača, a Zvezdine pristalice to svakako jesu, sve će biti lakše. Naše je da radimo, da se borimo, da odnosom prema dresu opravdano poverenje - izjavio je Jovanović.

Ekipu Crvene zvezde ovog leta pojačali su Nemanja Nedović, Hasan Martin i Džon Holand.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading