ZVEZDA ZVALA PABLA LASA Čović otkrio zašto doskorašnji trener Reala nije došao u Beograd i najavio dolazak reprezentativca Srbije
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović otkrio je da su crveno-beli zvali Pabla Lasa i ponudili mu da postane novi trener šampiona Jadrana. Ipak, zbog zdravstvene situacije trofejnog stručnjaka, posao je propao.

-  Imali smo ideju da klupu preuzme Pablo Laso, kada smo čuli za rasplet sa Real Madridom. Ipak, kada smo uspostavili kontakt, dobili smo odgovor da mu zdravstvena situacija ne dozvoljava da dođe u Beograd - istakao je Čović.

Istakao je predsednik Zvezde da je kontaktirao čak četvoricu reprezentativaca Srbije - Nemanju Bjelicu, Bobana Marjanovića, Miloša Teodosića i Miroslava Raduljicu, a da postoji šansa da nekadašnji centar Partizana stigne na Mali Kalemegdan.

ZVEZDA ZVALA PABLA LASA Čović otkrio zašto doskorašnji trener Reala nije došao u Beograd i najavio dolazak reprezentativca Srbije

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

-  Što se tiče ostalih pojačanja, kontaktirali smo Tea, Bobija, Bjelicu i Raduljicu. Teodosic ima ugovor sa Virtusom,Bjelica se odlucioza Fener, Bobi još jednu godinu u NBA, a sa Raduljicom će biti još kontakata, trenutno je nedefinisana situacija - rekao je Čović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading