GLAVOBOLJA ZA RADONJIĆA NBA tim otima Panatinaikosu najboljeg igrača
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Trener crveno-belih, Dejan Radonjić, napustio je Crvenu zvezdu i biće novi trener grčkog Panatinaikosa. 

Njegov zadatak je da vrati atinski tim na staze stare slave, ali neće mu biti nimalo lako jer je najbolji igrač pred odlaskom u NBA ligu. 

Kako prenose specijalizovani evropski sajtovi, Jorgos Papajanis (24) bi karijeru trebalo da nastavi u SAD, gde je već igrao za dva tima. 

Za grčkog centra koji je u nedavno završenoj sezoni Evrolige bio lider po broju skokova i blokada interesuje se Milvoki, a tim iz Viskonsina želeo bi da Papajanisa vrati u NBA. On je između dva mandata u dresu Panatinaikosa već nastupao za Sakramento i Portland, a 2016. godine su ga sa visoke 13. pozicije na draftu uzeli Finiks Sansi. 

GLAVOBOLJA ZA RADONJIĆA NBA tim otima Panatinaikosu najboljeg igrača

EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

 

NOVI TREJD Rudi Gober u Minesoti

Papajanis je od 2018. godine veoma napredovao igrajući za grčki tim, a prethodna sezona mu je najbolja u karijeri. Zbog toga su Baksi spremni da plate njegovu slobodu, što bi bila loša vest za Dejana Radonjića koji bi tako ostao bez najboljeg igrača tima.  

U slučaju da se rastanak dogodi, Panatinaikos bi morao da se aktivira na tržištu i potraži igrača koji bi u narednoj sezoni bio startni centar ekipe.

Podsećamo, grčki tim je već predstavio prvo pojačanje za narednu sezonu. Reč je o američkom košarkašu Parisu Liju koji ima iskustvo igranja u Evroligi, a stiže iz ekipe Monaka. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading