STANKOVIĆ SUMIRAO UTISKE Fali nam realizacija, ali doći će i ti golovi
FK Crvena zvezda

Crveno-beli su izgubili od Kopra rezultatom 1:0 i tako zabrinuli navijače pred prijateljski meč protiv Zenita i start nove sezone. 

Trener Dejan Stanković ističe probleme u napadu kao najjači utisak sa utakmice.

-Ako završiš utakmicu sa 'nulom', onda je jasno da fali realizacija. Za viđeno u prvom poluvremenu nemam šta da kažem, bili smo dobri na izgubljenu loptu, na 'drugu' loptu, stvarali smo šanse, nismo ih realizovali. Kako to biva u fudbalu, onda iz jednog šuta primiš gol. Video sam u prvom poluvremenu ono što sam hteo da vidim. Moraju da se daju golovi ako hoćemo da pobedimo, ali doći će i oni. Ako bude odnos kao u prvom poluvremenu, otvoriće se naši 'statističari' kao što su Sale, Mića i Ben - rekao je Stanković za TV Arena sport.

PORAZ OD KOPRA Zvezda nije uspela trijumfalno da završi pripreme u Sloveniji (VIDEO)

On je kratko govorio o onima koji nisu mogli da igraju.

-Danas nisu mogli da nastupe ni Ohi i Pavkov. Nismo hteli da rizikujemo. Ohi je pauzirao, vratio se, osetio list, Pavkov je povredio Ahilovu tetivu. Vratiće se oni ubrzo. Seku Sanogo je osetio bol na početku meča i takođe smo hteli da izbegnemo rizik. Opet kažem, prvim poluvremenom mogu da budem 100 odsto zadovoljan - rekao je Stanković.

Zvezda u nedelju u Rusiji igra prijateljsku utakmicu protiv Zenita, nakon koje će doći u Beograd na početak Superlige. Prvi takmičarski meč u sezoni crveno-beli će odigrati 9. jula, protiv Radničkog iz Niša u prvom kolu domaćeg prvenstva. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading