REZERVISTI SPREČILI ZVEZDIN PORAZ U SLOVENIJI Debitovao Bukari i odmah pokazao klasu
FK Crvena zvezda

Kao i protiv Brava pre nekoliko dana, crveno-beli su bolji bili u finišu, ovoga puta je to bilo dovoljno samo za remi, Vladimir Lučić je u 87. minutu na asistenciju Srnića sprečio Slovence da stignu do trijumfa. Prethodno je Domžale u vođstvo doveo Durdov u 29. minutu.

Crvena zvezda je imala kolosalnu priliku za vođstvo, ali centarfor Beograđana nije uspeo da zatrese mrežu rivala. Mogao je to da učini i Bukari, no njegov šut golman Mulalić je odbranio. Već na debiju Bukari je pokazao da je reč o ozbiljnom pojačanju.

Domžale je povelo u 29. minutu, kad je Durdov glavom savladao Borjana. Lopta je u tom momentu preskočila Dragovića, a čuvar mreže crveno-belih bio je nemoćan.

Pićini, Katai i Kangva se nisu snašli pred golom Domžala, a mogli su da donesu izjednačenje. Odmah posle te prilike promenio je Stanković još devet fudbalera. Odličnu priliku u 75. minutu imao je Sanogo posle centršuta Bena iz slobodnog udarca, koji je zamalo bio neprecizan. 

Ipak, u 87. minutu prelepa akcija crveno-belih. Povratnik na teren Veljko Nikolić je proigrao Srnića, ovaj je mogao i da šutira, ali se odlučio za povratni pas ka Lučiću, koji je lako pogodio mrežu Domžala sa sedam metara – 1:1. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading