NOVI DETALJI Barsa ima otvoren put do Nikole Kalinića
Printscreen

Ponovo se digla prašina oko mogućeg prelaska Nikole Kalinića u redove Barselone. 

Sjajna partije u nedavno završenoj sezoni u dresu Crvene zvezde privukle su još jednom pažnju Katalonaca, tamošnji mediji informisali su nas o pregovorima, ali su se ogradili da ipak postoje još neki uslovi koji bi morali da se ispune. 

Prva je važeći ugovor sa crveno-belima, međutim, iako je španski vicešampion u ne baš zavidnoj finansijskoj situaciji to u ovom slučaju na njihovu sreću, a na žalost Crvene zvezde neće biti prevelika prepreka.

Prema saznanjima portala Telesport, Kalinić ima izlaznu klauzulu koja omogućava potencijalnom interesentu da otkupi njegov ugovor za iznos od 100.000. evra, što u slučaju ozbiljnog interesovanja i pristanka krilnog košarkaša teško da je problem.

NOVI DETALJI Barsa ima otvoren put do Nikole Kalinića

ABA liga/kk cedevita olimpija/Tine Ruzic

 

BOMBA Barselona "otima" Zvezdi Nikolu Kalinića?

Druga stavka je pravo Valensije da izjednači ponudu bilo kog kluba iz Španije što je uobičajena praksa za tamošnje klubove. S tim, da u ovakvim slučajevima praksa je takva da se dogovor između njih unapred napravi pre nego što se uđe u posao.

U svakom slučaju, Kataloncima je otvoren put, pod uslovom naravno da Kalinić želi da se još jednom oproba u inostranstvu i ova ponuda mu bude primamljiva, s druge strane situacija je za brigu menadžmentu crveno-belih koji bi u tom slučaju morao da traži zamenu za svog najboljeg košarkaša. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading