POKAZALI SMO DA SMO NAJBOLJI U REGIONU Lazić: Ovo mi je najdraža tripla kruna, Kalinić ne može da izbroji koliko medalja ima
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su rekordnu 22. titulu šampiona ddržave, pošto su večeras u drugoj utakmici finala Superlige Srbije savladali FMP u Železniku 71:59.

Ujedno, crveno-beli su kompletirali triplu krunu pošto su prethodno osvojili Kup Radivoja Koraća i ABA ligu.

- Najslađa i najdraža do sad. Od početka sezona, kada vraćamo film uanazad kroz šta smo sve prošli. Jedna velika čestitka ekipi i veliko bravo svim momcima, svima u klubu, i navijačima s kojima smo zajedno uspeli da iznesemo sezonu i osvojimo triplu krunu. Konačno je vreme za slavlje i više nego zaslužan trofej - rekao je Branko Lazić, koji je dodao i da mu je ovo 20. osvojeni trofej u karijeri.

POKAZALI SMO DA SMO NAJBOLJI U REGIONU Lazić: Ovo mi je najdraža tripla kruna, Kalinić ne može da izbroji koliko medalja ima

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Na njegove reči nadovezao se Nikola Kalinić i istakao da je Zvezda pokazala da je najbolja kako u Srbiji, tako i u regionu.

- Osećamo se sjajno, ali i malo umorno nakon svih utakmica. Pokazali smo da smo ove godine najbolja ekipa u Srbiji i regionu i opravdali neka očekivanja - rekao je Kalinić i dodao da više ne zna koliko ima medalja:

- Imam sreću da je bilo baš puno lepih godina tako da ne bih izdvajao nijednu, ali zbog nekih stvari van terena možda je i najlepša. Generalno super godina kao i svaka. Naučio sam nešto novo, uzeo neki novi trofej - rekao je Kalinić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading