STANKOVIĆ ZADOVOLJAN Pripreme je obeležio težak rad baziran na fizičkoj spremi
Alo.rs/Marko Metlaš

-Imali smo dobre uslove i izvanredno vreme koje nas je poslužilo, nije bilo ni mnogo vruće, tako da smo uspeli da ispunimo sve ono što smo zacrtali. Ovih sedam dana je obeležio teži rad, baziran na fizičkoj spremi - rekao je Stanković za klupski sajt.

-Kaže da će se u Sloveniji baviti više taktikom, uigravanjem, igraće se tri prijateljske utakmice, poslednja sa Zenitom u Sočiju. "Prezadovoljan sam, svi su bili na broju, momci koji su bili sa reprezentacijama će nam se pridružiti u Sloveniji, plus jedno ili dva pojačanja već u Sloveniji. Imali smo dobar ritam, mladi su se uklopili, nekome je malo teže palo, nekome nije, ali sve je to normalno - rekao je Stanković.

HIT SCENA SA ZVEZDINIH PRIPREMA Napadač crveno-belih proslavio rođendan, pa zapevao poznati srpski hit (VIDEO)


Zvezda je odigrala prijateljsku utakmicu protiv ekipe Jedinstva i pobedila sa 2:1.

-Uvek težimo da posle sedam dana napornog rada nagradimo momke jednom prijateljskom utakmicom, da odigramo dva poluvremena, ovoga puta smo odigrali dva puta po 30 minuta. Mislim da je sasvim dovoljno, sa nekim igračima nismo želeli da rizikujemo, zadovoljan sam, istrčali su ono što smo zamislili. Imaće sada dan i po, dva, odmora i idemo udarnički u Sloveniju - zaključio je trener Crvene zvezde. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading